Bige Önal, yıldırım çarpan uçakta yaşadığı korku dolu anları anlattı

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
Uçağa yıldırım isabet etmesi paniğe sebep olurken, olay sonrası ilk kez konuşan Bige Önal, "Hatırlamak bile istemiyorum" sözleriyle yaşadığı travmayı ilk kez anlattı. Başrollerini Devrim Özkan ve Bige Önal'ın paylaştığı yeni sinema filmi "Her Şey Yolunda" için çekimler tüm hızıyla devam ederken, oyuncu ekibi geçtiğimiz günlerde yaşadıkları korku dolu bir olayla gündem oldu. Bodrum'a gitmek üzere Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan havalanan uçak, kalkıştan kısa süre sonra yıldırıma yakalanarak büyük bir tehlike atlatmıştı. Meteorolojik koşulların beklenmedik şekilde kötüleştiği esnada yıldırımın uçağa çarpması, yolcular arasında paniğe sebep olurken, kabin görevlilerinin profesyonel müdahalesiyle kriz büyümeden kontrol altına alındı. Uçağın pilotu durumu soğukkanlılıkla idare ederken, yolcular ise yaşanan olayın sonrasında büyük bir şok yaşadı. O anlara tanıklık eden oyunculardan Devrim Özkan ve Bige Önal, yaşadıkları korkuyu gizleyemedi. Görgü tanıklarının aktardığına göre, her iki oyuncu da olayın hemen sonrasında gözyaşlarına boğuldu. Özellikle havacılık fobisi olan yolcular için büyük bir sınav niteliğindeki bu olay, uçakta bulunan herkesin aklında kötü bir şekilde yer edindi. HATIRLAMAK İSTEMİYORUM Korku dolu yolculuğun sonrasında günlerce sessiz kalan Bige Önal, geçtiğimiz gün İstanbul'da ilk kez görüntülendi. Basın mensuplarının "O günden sonra uçak fobiniz oluştu mu?" sorusuna içtenlikle cevap veren Önal, şu ifadeleri kullandı: "Zaten sevmiyordum, korkum vardı. Zor ve kötü bir andı. Çok hatırlamak istemiyorum açıkçası ama öyle bir fobim olmadı. Üstüne gidiyorum. Biniyorum yine." Kaynak: Haber Merkezi

Geri