A
Admin
Yönetici
Yönetici
Seyfi Beyaz Kimdir? Beyaz İnşaat'ın Sahibi Hakkında Bilgiler.. Eğitim ve Kariyer Seyfi Beyaz, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul’da tamamladıktan sonra Çanakkale Meslek Yüksekokulu’ndan mezun olmuştur. 1980 yılında, babasından ayrı olarak kardeşi Muzaffer Beyaz ile birlikte Beyaz İnşaat’ı kurarak inşaat sektörüne adım atmıştır. Kuruluşun Yönetim Kurulu Başkanı olarak, bugüne kadar 200’den fazla projeye imza atmıştır. Projeleri Beyaz İnşaat, İstanbul’un çeşitli bölgelerinde önemli konut projeleri geliştirmiştir. Şirketin tamamladığı projeler arasında Beylikdüzü’nde yer alan Beyaz City, Beyaz Vadi Konakları ve Beyaz Bahçe Konakları bulunmaktadır. Ayrıca, Beylikdüzü’nde devam eden Westside İstanbul, Ferah Residence ve Vira İstanbul gibi projeler de dikkat çekmektedir. Bakırköy bölgesinde ise Bakırköy City ve Bakırköy City 2 projeleri sürmektedir. Kişisel Hayatı Seyfi Beyaz, boş zamanlarında yürüyüş yapmayı sevdiğini belirtmektedir. Otomobillere olan ilgisi ise en büyük hobisidir. Evli olan Beyaz, 2 erkek ve 1 kız çocuğu babasıdır. Seyfi Beyaz’ın Beyaz İnşaat üzerindeki etkisi ve şirketin projeleri, inşaat sektöründe önemli bir yere sahiptir. Ancak, son gelişmelerle birlikte tutuklanması, kamuoyunda merak uyandırmış ve detaylar araştırılmaya başlanmıştır.