A
Admin
Yönetici
Yönetici
Beşiktaş altyapısının son dönemde yetiştirdiği en dikkat çekici yeteneklerden biri olan Demir Ege Tıknaz, kiralık gittiği Portekiz ekibi Rio Ave’de futbolunu geliştirerek geri döndü. A Milli Takım formasını da giyme başarısı gösteren genç futbolcu, Avusturya kampında hem hedeflerini hem de yaşadıklarını samimi ifadelerle anlattı. ORKUN KÖKÇÜ ŞAŞKINLIĞI: “BİZE 50 METREDEN ATMIŞTI!” Demir Ege'nin açıklamalarında en dikkat çeken detaylardan biri, Portekiz’de Orkun Kökçü ile karşı karşıya gelmeleri oldu. Orkun’un klasına ve karakterine övgüde bulunan genç oyuncu, “Bize 50 metreden gol atmıştı” diyerek şaşkınlığını dile getirdi. Milli Takım’da da iyi ilişkiler kurduğunu belirten Demir Ege, Orkun’un bir gün Beşiktaş forması giymesini umut ettiğini söyledi. “BEN BU YARIŞTA SADECE KENDİME BAKARIM” Sahadaki özgüveni ve kendine olan inancıyla dikkat çeken Tıknaz, rekabetten çekinmediğini belirterek, “Ben bu yarışta sadece kendime odaklanıyorum. Şampiyonluk istiyoruz, kişisel hedefim ise A Milli Takım’ın değişmez ismi olmak” dedi. Orta saha oyuncusu, hem savunma hem ofansif özelliklerini geliştirdiğini ve özellikle şut çalışmalarıyla skorer yönünü güçlendirmeyi hedeflediğini vurguladı. “GENÇLER SADECE YETENEKLE YUKARI ÇIKAMAZ” Genç futbolculara da mesaj veren Demir Ege, sadece yetenekle değil, disiplin ve ekstra çalışmayla başarıya ulaşılabileceğinin altını çizdi. “Sol ayağın mı zayıf? Günde 15 dakika fazladan çalış. Bu kadar basit” diyen başarılı oyuncu, altyapıdaki futbolculara profesyonel zihniyetin ne kadar önemli olduğunu hatırlattı. KAYNAK: FANATİK