A
Admin
Yönetici
Yönetici
2014 yılında Los Angeles’ta evlenen oyuncu Beren Saat ile şarkıcı Kenan Doğulu, 11. evlilik yıl dönümlerini sosyal medya üzerinden yaptıkları romantik paylaşımlarla kutladı. BİRLİKTELİKLERİ 2012 YILINDA BAŞLADI Çift, 2012 yılında birlikte olmaya başladı. İkili, 23 Şubat 2014’te İstanbul’da nişanlandı ve 29 Temmuz 2014’te Los Angeles’ta evlendi. GÜN BATIMINDA ROMANTİK KARE Ünlü çift, 11. yıl dönümlerine özel gün batımında dudak dudağa poz verdikleri bir fotoğrafı takipçileriyle paylaştı. Görsel kısa sürede büyük ilgi gördü. “SENİ ÇOK SEVİYORUM” MESAJLARI Kenan Doğulu paylaşımına "Seni çok seviyorum" notunu düştü. Beren Saat ise bu mesaja, "Ben de seni çok seviyorum... 11'inci yılımız kutlu olsun bebeğim" ifadeleriyle karşılık verdi. BEBEK İDDİALARINA AÇIKLIK Son günlerde çift hakkında bebek bekledikleri yönünde çıkan iddialara Kenan Doğulu açıklık getirdi. Doğulu, “Biz gülüyoruz falan hani neşeleniyoruz ama akrabalar, anneannem, babaannem, kuzenler, yeğenler, halam falan çocuklar hayırlı olsun falan deyince biz de sinirleniyoruz. İnsanlar heyecanlanıyor, mutlu oluyor. Bizden duymadığınız sürece insanların inanmayacağını tahmin ediyorum bundan sonra. Çok oldu çünkü 3 -5 kere oldu" ifadelerini kullandı. HABERLER.COM