A
Admin
Yönetici
Yönetici
GÜNDEME BAKIŞ - İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Talatpaşa Bulvarı üzerindeki Turan Güneş Parkı’nın yanına inşa etmeyi düşündüğü nostaljik durağın maliyetinin 2,5 milyon TL olduğu iddiasına İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay yalanladı. “İÇERİKSİZ ELEŞTİRİLER YAPMATALIM” Tugay, “Bu rakamlar doğru değil. Farklı bir rakam var. Projede benim talebimde değişiklik yapıldı. Bazı şeyler şehrin karakteridir, kimliğidir ve geçmişten bugüne taşınması gerekir. Bunların turizme de katkısı olacağını, insanların yaşamlarında katkısı olacağını görerek eleştirmek lazım. Kuru kuru içeriksiz eleştiriler yapmayalım. Bittikten sonra çok da anlamsız olmadığını göreceksiniz. Şehrimizin pek çok yerinde böyle. Eleştiriler içeriksiz olmamalı, dikkatle incelemeden yapılmamalı” dedi. "MECLİSLE GURUR DUYUYORUM" Meclise yönelik düşüncelerini de aktaran Tugay, “Bu güzel halk bence adaletli siyaseti hak ediyor, yapıcı siyaseti hak ediyor. Buna hepimizin ihtiyacı var. Bu zoru dönemde birbirimize kara çalmak, iftira atmak değil, şehrimiz için siyaset yapmak zorundayız. Ben gurur duyduğum bir meclisle çalışıyorum, arada farklı davranan arkadaşlarımızın da davranışlarını gözden geçirmelerini istiyorum” dedi. NE OLMUŞTU? İzmir Büyükşehir Belediyesi, 3 Mayıs tarihinde “İzmir’in nostaljik durakları modern tasarımıyla geri dönüyor” başlığı ile kendi web sitesinde bir haber paylaşmıştı. ihale bedelinin 2 milyon 523 bin TL olduğu öne sürülmüştü. İhaleyi alan firma “Savaş Doğan Mühendislik ve İnşaat” olduğu ifade edilmişti.