Ali Atay İzmir’de: Sevilen şarkılar canlı performansla sahnede! 30 Ağustos İzmir Enternasyonal Fuarı konserleri

A

Admin

Yönetici
Yönetici
İzmir Enternasyonal Fuarı (İEF) 94.kez kapılarını açacak. 29 Ağustos – 9 Eylül tarihleri arasında Kültürpark’ta düzenlenecek olan fuar birbirinde güzel birçok etkinliğe ev sahipliği yapacak. İzmir Enternasyonal Fuarı bu yıl da gelenek bozmadan müzik, sanat, spor ve kültür etkinliklerini aynı çatı altında buluşturarak adeta festival havası yaşatacak. 29 Ağustos – 9 Eylül arasında Kültürpark’ta düzenlenecek Çim Konserleri, İzmir Enternasyonal Fuarı’na gelenlere unutulmaz bir müzik şöleni sunacak.

ALİ ATAY İZMİR'DE SAHNE ALACAK

Sevilen sanatçı Ali Altay, 30 Ağustos 2025 Cumartesi akşamı saat 20.00’da İzmir Konak’taki Kültürpark sahnesinde müzikseverlerle buluşacak. Konser öncesinde geri sayım başladı ve etkinliğe büyük ilgi gösteriliyor. Hayranlar, Ali Altay’ın en sevilen şarkılarını canlı dinleme ve yaz akşamını müzikle taçlandırma fırsatına sahip olacak. Etkinlik için şimdiden büyük bir heyecan gösteriliyor. Ali Altay konseri için geri sayım başladı. Müzikseverler, biletlerini alarak bu özel akşamda yerlerini garantileyebilir. Etkinliğe katılımın yoğun olması bekleniyor.

ALİ ALTAY KİMDİR?

Ali Altay, 1983 yılında Antalya’da dünyaya geldi. Müziğe 9 yaşında, ilkokul öğretmeninin yönlendirmesiyle adım attı. Henüz 20’li yaşlarına gelmeden kendi grubunu kurarak solistlik yaptı ve sahne deneyimi kazandı. 1999 yılında Anadolu Rock tarzında “Aşkın Yanımda” albümünü piyasaya sürdü. 2002’de “Sen Beni Unut / Terk-i Diyar” albümü ile müzik kariyerini sürdürdü. 2005’te çıkış şarkısı “Olmaz mı” ile dikkat çekti ve aynı albüm için “Ey Aşk” ismini tercih etti. Ali Altay, müzik çalışmalarına devam ederek farklı dönemlerde çeşitli şarkılar yayımladı.

ŞARKILARI VE ÇALIŞMALARI

Ali Altay’ın bilinen şarkıları arasında “Bilinmeyen Saati Uygulaması” (2016), “Sultan Süleyman” (2012), “Kelepçem - Zincirim”, “Olmaz Mı” (2005), “Merak Etme Sen” (2005), “Giderim” (2005), “Bu Şehirden Gittiğin Gün” (2005), “Mecburiyet Caddesi” (2008), “Zor Yıllar” (2014), “Savaşa Hayır Mecburiyet Caddesi” (2008), “Hekimoğlu” (2015), “Sen Beni Aşktan Koru Allahım” (2008), “Zalim” (2005), “Yarim Nerde” (2005), “Herkes Gitti Sende Durma” (2008), “Aman” (2005), “Muhabbet” (2005), “Yanarım” (2014), “İnce Memet” (2007), “İşte Hayat” (2014), “Demedim Mi” (2008), “Çeşminaz” (2008) yer alıyor.

Geri