Alemdağ Spor Kulübü Başkanı Tuncay Meriç uğradığı silahlı saldırıda hayatını kaybetti!

A

Admin

Yönetici
Yönetici
Olay, 28 Ağustos akşamı saat 21.00 sıralarında, Çekmeköy Güngören Mahallesi Tolgahan Sokak’taki bir kafede meydana geldi. Alemdağ Spor Kulübü Başkanı Tuncay Meriç, yemek yediği sırada kimliği henüz belirlenemeyen bir kişinin silahlı saldırısına uğradı. Meriç, başından vurularak ağır yaralandı.

Saldırının ardından polis ve sağlık ekipleri olay yerine intikal etti. Meriç, hastaneye kaldırıldı ancak tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

GÜVENLİK KAMERASINA YANSIYAN O ANLAR

Saldırı anı, kafedeki güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde Meriç’in yemek yerken, saldırganın belinden silah çıkarıp ateşlediği ve çevredeki kişilerin panikle kaçtığı görüldü.

Olayı gören Bekir Kaya, ifadesinde şunları aktardı: “Ben arkadaşlarımla kafede oturuyordum. Lavaboya kalktım. Olayın olduğu kafede maç özeti izleniyordu. Bir anda genç orta yaşlarda bir kişi yanındaki kişiye silah doğrultarak ateş etti. O anda herkes kaçtığı için ben de görmedim. Ben de yere yattım.” Polis ekipleri, saldırganın yakalanması için çalışma başlattı. Olay yerinde delil toplama ve çevredeki güvenlik kameralarının incelenmesi sürüyor.

TUNCAY MERİÇ KİMDİR?

Alemdağ Spor Kulübü Başkanı Tuncay Meriç, 49 yaşındaydı. Uzun yıllardır kulübün başkanlığını yürütmekte olan Meriç, amatör futbola ve gençlerin spora yönlendirilmesine katkılarıyla tanınıyordu. Çekmeköy ve çevresinde spor camiasında bilinen ve saygı gören bir isimdi.

(HÜRRİYET)

Geri