Ağaçlarla Taşların konuşacağı günlere adım adım ilerleniyor...

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
Kıymetli okurlarım, katil Siyonistler Gazze'deki zulümlerini her geçen gün artırıyorlar. tabi bu durum da, Ağaçlarla Taşların konuşacağı günlere adım adım ilerlendiğini gösteriyor.

Efendim şu anda Gazze'de yaşanan insanlık dramına bakarak, o günlere öyle çok bir zaman kalmadığını söyleyebiliyorum. Evet bu vahşiler kısa zamanda hak ettiklerine kavuşacaklar.

Aslına bakarsanız, Siyonist katillerin Filistin Topraklarında sergilediği bu vahşeti, insanlık vicdanı fazla taşımamalıdır...

Hele hele İslam Alemi, Kardeşlerine yapılan bu zalimliğe daha fazla tahammül etmemelidir. Allah aşkına söyleyin... Orada yaşanan manzaralar kolay dayanılabilecek gibi midir? Elbette hayır....

Düşünsenize... Yenilenin önlerde yenilmeyenin ise arkalarda olduğu bir dönemde... Burnunun dibindeki Komşusunun açlıktan ölmesine vicdanlar dayanır mı?

Size soruyorum... Şu bollukta, Gazze'deki Bebeklerin, çocukların durumları sofralarda insanların gözlerinin önüne gelmesi gerekmez mi?

Kesinlikle evet... Hem de her zaman... Zaten inancı gereği her sofraya oturduğunda gelmesi gerekir. Tabi kişi kendini gerçek bir Müslüman olarak görüyorsa.... Ha görmüyorsa, ortada bir sorun yok demektir.

Hiç kusura bakılmasın... Teknolojinin insanlara her yerden haber alma imkanı sağladığı günümüzde, içimizde Gazzeli Kardeşinin içler acısı halinden bihaber yaşayanlar varsa...

Biliyor musunuz? Asıl böylelerine acımak lazım... Çünkü bunların Ahiret Sualleri hiç de kolay geçmeyecek... Unutulmasın ki... Dünyada bir şeyleri düzeltme imkanı olsa da, Ahirette böyle bir imkan yok...

Bunu Mazlum Kardeşinden habersiz yaşayanlar, bir damla suyla bile olsa eksiklerini gidersinler diye yazdım.

Not: Bugün İnternet Sitemizde yayınlanan "Darısı Yeni Anayasanın başına olsun" başlıklı yazımı da okursanız sevinirim...

Geri