Afyonkarahisar'ın 6 ilçesinde uzun süreli elektrik kesintisi yaşanacak, telefonlarınızı şarj etmeyi unutmayın!

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
Afyonkarahisar’da 28 Temmuz Pazartesi günü geniş kapsamlı elektrik kesintileri yaşanacak. Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ tarafından yapılacak olan şebeke tesis, bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle kent merkeziyle birlikte birçok ilçe ve köyde elektrikler saatler sürecek şekilde kesilecek. SİNANPAŞA’DA BİRDEN FAZLA BÖLGEDE KESİNTİ Sinanpaşa ilçesinde sabah 09.00’da başlayacak çalışmalar, gün boyunca farklı mahalle ve köylerde sürdürülecek. Karacaören Köyü’nün bir kısmı ile Merkez Çiğiltepe Mahallesi’ne bağlı 204 Sokak’ta elektrikler 16.00’ya kadar kesilecek. Aynı ilçeye bağlı Akören Kasabası Bağdat Mahallesi’nde de geniş bir alanda enerji verilemeyecek. Afyon ve Antalya caddeleri ile İpekyolu, Hamam ve Çobandede sokakları, GES üretim tesisleri ve özel trafolu müşteriler de kesintiden etkilenecek. Akçaşar Köyü ile Bahçelievler Mahallesi’nde de elektrikler saat 10.00’dan 18.00’e kadar kesik olacak. MERKEZ İLÇEDE İKİ AYRI KESİNTİ PLANI Afyonkarahisar Merkez’de de iki ayrı noktada planlı kesinti uygulanacak. Dörtyol ve Demirçevre mahallelerinde sabah 09.00’da başlayacak çalışmalar 15.00’e kadar sürecek. Sadıkbey Mahallesi’nin bir kısmında ise saat 16.00’ya kadar elektrik verilemeyecek. Kesintiden onlarca sokak ve Sadıkbey Caddesi etkilenecek. İHSANİYE VE SULTANDAĞI İLÇELERİ DE LİSTEDE İhsaniye ilçesine bağlı Bozhüyük Köyü’nün Cumhuriyet ve Şehitler mahallelerinde de sabah saatlerinden itibaren elektrik kesilecek. Cumhuriyet, Atatürk, Darı, Gazlıgöl, Köprülü, Çiçek ve Orhan Gazi sokaklarında kesinti yaşanacak. Sultandağı ilçesine bağlı Yakasinek Köyü Ulupınar Mahallesi’nde de Atatürk Sokak’ta bakım çalışmaları süresince enerji verilemeyecek. EMİRDAĞ’DA GENİŞ ÇAPLI KESİNTİ Emirdağ ilçesi de kesintiden en fazla etkilenecek bölgeler arasında yer alıyor. İlçeye bağlı Davulga beldesindeki Karakuyu ve İncik mahalleleri, ayrıca Çaykışla, Demircili, Güveçci, Türkmen köyleri ile Karacalar mermer ocakları 09.00-17.00 saatleri arasında elektriksiz kalacak. Aynı gün 11.00 ile 12.00 saatleri arasında İncili ve Yeni mahallelerinde de yüzlerce sokakta elektrik kesintisi olacak. Emirdağ merkezde Adnan Menderes, Fatih, Kocatepe, Hastane, Yunus Emre, Eskişehir ve Emirdağ bulvarı gibi ana caddeler de kesintiden etkilenecek. HOCALAR’DA ÜRETİM TESİSLERİ DE KAPSAMDA Hocalar ilçesine bağlı Yeni Mahalle’de Çay Sokak, ayrıca Kocagöl, Örencik, Örtülü, Avgancık köyleri ile GES üretim tesisi ve özel trafolu müşteriler de kesinti programına dahil edildi. Bu bölgelerde elektrikler 09.30 ile 17.30 saatleri arasında kesilecek.

Geri