17 Milyonluk Ferrari test sürüşünde kontrolden çıktı! Adını Feriha Koydum dizisi gerçek oldu, sosyal medya çalkalandı

A

Admin

Yönetici
Yönetici
İstanbul Büyükçekmece’de 2012 model Ferrari 458 Italia, test sürüşü sırasında kontrolden çıkarak kaza yaptı. Değeri 15-17 milyon TL civarında olan aracın ön kısmında hasar oluştu. Kazayı gerçekleştiren tamirci Hakan Yılmaz, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

"ARACI SAHİPLERİNE NAKİT ÖDEYECEĞİM"

Yılmaz, NTV’ye yaptığı açıklamada, kazadan ötürü müşterisini mağdur etmeyeceğini belirterek, aracın 15 milyon TL değerindeki hasarını nakit olarak ödeyeceğini söyledi. Yılmaz ayrıca, aracın öncesinde de şase ve podye hasarlarının bulunduğunu ve bu nedenle kaza sırasında hasarın daha da büyük olduğunu ifade etti.

RÜZGAR TESTİ YAPARKEN KAZA

Kazanın nasıl gerçekleştiğini anlatan Yılmaz, “E-5 karayolunda hız sınırları dahilinde aracı kullandım. Camlarda çerçeve olmadığı için rüzgar alıyordu, müşterim de bunun kesilmesini istedi. Araç 70-80 km hızla teste çıktığında kontrolü kaybettim ve kaza meydana geldi” dedi. Yılmaz, kazada yaralanmadığını ve tamirhanesinin sigortalı olduğunu vurguladı.

TAMİRHANELER VE OTOPARKLAR SİGORTASIZ

İstanbul Sigorta Acenteleri Derneği Başkanı Turusan Bağcı, tamirhanelerin ve otoparkların trafik sigortası gibi poliçelere sahip olması gerektiğini, ancak yüzde 95’inin sigortasız olduğunu açıkladı.

DİZİ SAHNESİNİ HATIRLATTI

Olay, sosyal medyada Adını Feriha Koydum dizisinin 2. bölümündeki meşhur kaza sahnesini akıllara getirdi. Kullanıcılar, “Dizi sahnesi gerçek oldu” yorumlarıyla tepkilerini dile getirdi.

(SÖZCÜ)

Geri