Ziynet Sali sahnede bayıldı: Sağlık durumuna ilişkin açıklama yaptı

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında yavru vatan Kıbrıs’ta sahne alan ünlü sanatçı Ziynet Sali, sahnede baygınlık geçirmesiyle ilgili ilk kez konuştu. Kıbrıs Türkü sanatçı, geçtiğimiz günlerde İzmir’de yaşadığı sağlık sorunuyla gündeme gelmişti. Kıbrıs'ta 19 Mayıs coşkusu Ziynet Sali, 19 Mayıs’ı Grand Sapphire Resort’te verdiği özel konserle kutladı. Yaklaşık 1500 kişilik bir koronun eşlik ettiği konserde sevilen şarkılarını seslendiren sanatçı, performans öncesi basın mensuplarının sorularını da yanıtladı. Bayramın önemine değinen Sali, “Bugün ne mutlu bize! Atamızın bize armağan ettiği bu özel bayramı kutluyoruz. Kombinimizi de ona göre yaptık. Bu gül, gençliğimizi simgeliyor,” ifadelerini kullandı. Çocukluk yıllarından beri bu özel günlerde sahneye çıktığını belirten sanatçı, “23 Nisan ve 19 Mayıs etkinliklerine katılırdım, o zamanlar baş solist bendim” dedi. Sahnede tansiyon düştü: 'Şimdi iyiyim' İzmir konserinde yaşadığı sağlık sorunu sonrası endişelendiren Ziynet Sali, durumu hakkında açıklama yaptı. “Öncelikle herkese sağlık diliyorum. Sahnede tansiyonum düştü,” diyen sanatçı, yaklaşık bir ay önce ağır bir domuz gribi geçirdiğini belirtti. Hastalığın ardından tamamen iyileşmesine rağmen hâlâ yorgunluk belirtileri hissettiğini söyleyen Sali, “Allah’a şükür, şimdi iyiyim. Ara ara sahnede tekrar böyle bir şey olur mu diye düşününce insan ürküyor,” ifadelerini kullandı. Sevenlerine teşekkür eden sanatçı, “Arayıp soran, mesaj atan herkese teşekkür ederim,” dedi. Hamilelik iddialarına esprili yanıt Ziynet Sali’ye bazı hayranlarının bayılma olayını hamilelik olarak yorumladığı da hatırlatıldı. Bu iddialara gülümseyerek yanıt veren sanatçı, “Çok güzelmiş, pozitif yaklaşmışlar. Şu an için bebek yok, bebek özlemi de yok. Çünkü ben hâlâ bebeğim!” şeklinde esprili bir açıklamada bulundu. Snob Magazin

Geri