Zeynep Sever Demirel, doğum sonrası hızla formuna kavuştu: Hamilelik kilolarından nasıl kurtuldu?

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
Zeynep Sever Demirel, geçtiğimiz şubat ayında üçüncü kızı Yasmin’i dünyaya getirdi. Hamilelik süreci boyunca 30 kilo alan Demirel, kısa bir süre içinde fazla kilolarından nasıl kurtulduğunu anlattı. Özellikle önceki doğumlarında daha yavaş kilo verdiğini belirten Zeynep Sever Demirel, bu kez hızla eski formuna dönmeyi başardı. Hamilelik Kilolarından Kısa Sürede Kurtulma Zeynep Sever Demirel, doğumdan sonra sadece 2.5 ay içinde 20 kilo verdiğini açıkladı. Henüz 8 kilo daha vermeyi hedefleyen Demirel, bu dönemin kendisi için en hızlı zayıfladığı dönem olduğunu belirtti. Yeda ve Yade ile olan doğumlarının ardından kilo verme sürecinin daha yavaş gerçekleştiğini, ancak bu sefer hızlıca formuna kavuştuğunu vurguladı. Doğal Yöntemlerle Zayıflama: Korse Kullanmadı, Diyetini Düzenledi Zeynep Sever Demirel, hamilelik sonrası zayıflama sürecinde herhangi bir korse kullanmadığını ifade etti. Bunun yerine, doğumdan hemen sonra yabancı bir hocadan öğrendiği karın hareketlerini uygulayarak sıkılaşmaya başladı. Ayrıca, şeker ve karbonhidrat alımını azalttığını, sebze ve protein ağırlıklı bir beslenme düzenine geçtiğini söyledi. Bu sağlıklı yaşam tarzı, ona hızla kilo vermesinde büyük katkı sağladı. Mental Sağlık ve Uyku Sorunları Zeynep Sever Demirel, hızla kilo vermekle kalmayıp mental sağlığına da dikkat ettiğini belirtti. Şakayla karışık bir şekilde, "O hafif gidik. Uykuya açım" diyerek, doğum sonrası dönemde yaşadığı yorgunluk ve uykusuzluk sorunlarına da değindi. Anneliğin zorlukları ve uyku düzeninin önemi, Demirel’in ifadelerinde açıkça görülüyor. Saç Bakımında Doğallığı Tercih Ediyor Zeynep Sever Demirel, kişisel bakımına da özen gösteriyor. Saçlarını 2 yıldır boyatmadığını belirten Demirel, “Zaten yılda 1 kere kuaföre gidiyorum. Beyazlarım çıkmaya başladı, onları seviyorum. Böyle doğal kalsın istiyorum” diyerek, doğal görünüme olan sevgisini paylaştı. Beyaz saçlarını sevdiğini ve doğal kalmayı tercih ettiğini söyleyen Zeynep Sever Demirel, sadece yılda bir kez kuaföre gitmenin yeterli olduğunu belirtti. Sözcü

Geri