Zalim İstanbul dizisinin perde arkası yeniden gündemde! Bahar Şahin hakkındaki yoruma sessiz kalmadı!

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
2019 yılında Kanal D’de yayınlanan Zalim İstanbul dizisinde başrol oynayan Bahar Şahin, geçtiğimiz günlerde bir YouTube programında yaptığı açıklamayla yıllar önce yaşadığını öne sürdüğü bir olayı yeniden gündeme getirdi. Oyuncu, o dönem dizide birlikte rol aldığı Mine Tugay’ın kendisine mobbing uyguladığını iddia etti. “KÜÇÜKSÜN, ALTTAN AL” İDDİASI Bahar Şahin, açıklamasında, Tugay’ın kendisine “Küçüksün alttan al” dediğini ve bu duruma setteki diğer kişilerin de tanık olduğunu belirtti. İddialar kısa sürede sosyal medyada geniş yankı buldu. MİNE TUGAY'DAN YANIT: “İFTİRA OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM” Söz konusu açıklamaların ardından Mine Tugay da sosyal medya hesabı üzerinden şu ifadelerle bir açıklama yaptı: “Selamlar, beni tanıyan herkes bilir ki hiç hoşlanmadığım bir üslup ve cümleleri söylemekle itham edilmişim. Ve arkadaşlarım bana yapılan iftiraları anlattıklarında açıkçası üzüldüm. Çünkü gerçekleri net hatırlamakla birlikte asla söylemediğim şeylerle itham edilmeyi biraz saygısızca ve hedef gösterme amaçlı buldum. Haliyle iyi niyetli olduğunu düşünmüyorum. Ben yine de herkese iyilik diliyorum. Sessiz kalmamı istememişsiniz, kimseyi kırmadan üzmeden ilk ve son kez bunu yazmak istedim. Sevgiler.” SERA KUTLUBEY'DEN DESTEK, ŞAHİN'DEN YANIT Tugay’a ilk destek aynı dizide rol alan Sera Kutlubey’den geldi. Bu destek üzerine Bahar Şahin, sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Şahin, Kutlubey’i şu sözlerle eleştirdi: “Sen değil miydin, aramızda konuştuklarımızı annenin yakın arkadaşı Emine Teyze’ye anlatıp; iş yapımcıya gittiğinde, ‘Kesin Bahar laf taşımıştır’ diye beni suçlayan? Ya da sevgilinden ayrılır ayrılmaz, benim erkek arkadaşımla reji evindeki paydos kutlamasında öpüşüp, sonra da ‘çok sarhoştum’ diyerek geçiştiren? Bunca yaptığın şeye rağmen bir de bana düşman olan sensin. Ne diyeceğimi bilemedim açıkçası.” SOSYAL MEDYADA TEPKİ ÇEKTİ Bahar Şahin’in iddiaları gündemdeki yerini korurken, bir magazin sayfasının yaptığı haberin altına gelen bir kullanıcı yorumu oyuncunun tepkisini çekti. Yorumu paylaşan Şahin, sosyal medya hesabında tepkisini dile getirdi. “OYUNCULUK DA İNFLUENCERLIK DE BİR SEÇİMDİR” Ünlü oyuncu Instagram kanalında yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Bir magazin sayfasına benim hakkımda böyle bir yorum gelmiş. Kimsenin ne olmak istediğimi açıklamak zorunda olmadığı bir dünyada yaşıyoruz. Oyunculuk da influencerlık da bir seçimdir. Ben takipçi kitlesinin de zeki olanını seviyorum. Böyle andavallarla uğraşmak midemi bulandırıyor.” (GERÇEKGÜNDEM)

Geri