A
Admin
Yönetici
Yönetici
Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçlarının açıklanmasının ardından Edremit Belediyesi, üniversite tercih döneminde adaylara yönelik ücretsiz danışmanlık hizmeti sunuyor. Bu destekle gençlerin geleceklerine yön verecekleri tercih sürecinde yalnız kalmamaları hedefleniyor. UZMANLARLA BİREBİR DANIŞMANLIK HİZMETİ Edremit Belediyesi’nin İstanbul Aydın Üniversitesi iş birliğiyle yürüttüğü program kapsamında, adaylara uzman rehber öğretmenler ve psikolojik danışmanlar eşliğinde birebir tercih danışmanlığı sağlanıyor. Danışmanlık hizmeti, 23 Temmuz – 11 Ağustos 2025 tarihleri arasında her gün 10.00 – 17.00 saatleri arasında veriliyor. ADAYLAR HEDEFLERİNE EN UYGUN TERCİHİ YAPABİLİYOR Bu süreçte gençlerin kariyer hedeflerine en uygun üniversite ve bölümü seçmeleri amaçlanıyor. Profesyonel destek sayesinde adaylar, tercihlerini daha bilinçli ve kendilerine en uygun şekilde yapabiliyor. BAŞKAN ERTAŞ’TAN DESTEK MESAJI Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş, üniversite tercihlerinin gençlerin hayatında önemli bir dönüm noktası olduğuna dikkat çekerek şu ifadeleri kullandı: “Bu süreçte adaylarımızın yanında olarak doğru kararlar almalarına destek olmayı amaçlıyoruz. Gençlerimizin eğitim hayatlarına katkı sunmaktan mutluluk duyuyoruz. Tüm adaylarımıza hayalini kurdukları üniversitelere yerleşmelerini diliyor, başarılar temenni ediyorum.” BİLGİ VE RANDEVU İÇİN İLETİŞİM NUMARASI Ücretsiz tercih danışmanlığı hizmetinden yararlanmak isteyen adaylar, detaylı bilgi ve randevu için 0554 542 32 94 numaralı telefondan Edremit Belediyesi’ne ulaşabiliyor.