A
Admin
Yönetici
Yönetici
KKTC’ye Hibe Edilen Polis Hizmet Araçlarının Teslim Töreni geçekleştiriliyor. Törende konuşan Türkiye Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, "geçtiğimiz hafta Kıbrıs Barış Harekatı’nın 51. Yıldönümü büyük bir coşkuyla kutlandı. Ben de Barış ve Özgürlük Bayramı’nı kutluyorum. Dün kutlanan 1 Ağustos Toplumsal Direniş Bayramı’nı coşku ve gururla anıyoruz.
Hibe edilecek araçların teslim töreni vesilesiyle bir araya gelmiş bulunuyoruz.
Her alanda Kıbrıs Türkü’nün yanında olduk ve olmaya devam ediyoruz.
Kıbrıs Türkü’nün kamudan alacağı hizmetler için ne gerekiyorsa yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz.
Uzun vadeli ve kapsamlı bir destek yürütüyoruz" dedi.
Yılmaz sözlerine şöyle devam etti: Yatırımlarda Kıbrıs Türkü’nün refahına, güvenine katkı sağlamaya devam ediyoruz. 29 aracın teslimini yapıyoruz.
24 araç polis için 5 araç da itfaiye aracı.
Ancak bunlar yetmez tabi ki. İnşallah bu süreci devam ettireceğiz.
AFAD ve Türkiye İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’ya teşekkür ediyoruz.
KKTC’nin afet yönetimi ve kamu güvenliği kapasitesini artırıyoruz.
KKTC polis teşkilatını ve her bir polisimizi yürekten tebrik ediyorum.
Kurumsal kapasiteleri yeniden güçlendiriyoruz.
Göç Yönetimi alanında önemli çalışmalar yapıldı. 6 mobil göç aracı sayesinde düzensiz göç ile mücadele çok daha etkili durumda...Türkiye olarak bu destekleri günü kurtarmak için değil, KKTC’yi güçlü bir geleceğe hazırlamak için yapıyoruz. Kıbrıs Türkü’nün güçlü bir yapıya kavuşturulması bizim için bir zorunluluk ve sorumluluktur.
Türkiye, KKTC’nin yanında olmaya inanç ve kararlılıkla devam edecektir.
Hibe edilecek araçların teslim töreni vesilesiyle bir araya gelmiş bulunuyoruz.
Her alanda Kıbrıs Türkü’nün yanında olduk ve olmaya devam ediyoruz.
Kıbrıs Türkü’nün kamudan alacağı hizmetler için ne gerekiyorsa yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz.
Uzun vadeli ve kapsamlı bir destek yürütüyoruz" dedi.
Yılmaz sözlerine şöyle devam etti: Yatırımlarda Kıbrıs Türkü’nün refahına, güvenine katkı sağlamaya devam ediyoruz. 29 aracın teslimini yapıyoruz.
24 araç polis için 5 araç da itfaiye aracı.
Ancak bunlar yetmez tabi ki. İnşallah bu süreci devam ettireceğiz.
AFAD ve Türkiye İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’ya teşekkür ediyoruz.
KKTC’nin afet yönetimi ve kamu güvenliği kapasitesini artırıyoruz.
KKTC polis teşkilatını ve her bir polisimizi yürekten tebrik ediyorum.
Kurumsal kapasiteleri yeniden güçlendiriyoruz.
Göç Yönetimi alanında önemli çalışmalar yapıldı. 6 mobil göç aracı sayesinde düzensiz göç ile mücadele çok daha etkili durumda...Türkiye olarak bu destekleri günü kurtarmak için değil, KKTC’yi güçlü bir geleceğe hazırlamak için yapıyoruz. Kıbrıs Türkü’nün güçlü bir yapıya kavuşturulması bizim için bir zorunluluk ve sorumluluktur.
Türkiye, KKTC’nin yanında olmaya inanç ve kararlılıkla devam edecektir.