Yıllar önce Nur Yerlitaş Nihal Candan’a söylediği sözler yeniden gündem oldu Nur Yerlitaş ne zaman öldü?

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
Nur Yerlitaş ne zaman öldü? Nihal Candan’la olan o sözleri yıllar sonra yeniden gündem oldu NUR YERLİTAŞ NE ZAMAN VE NEDEN ÖLDÜ? Ünlü modacı Nur Yerlitaş, 27 Nisan 2020 tarihinde, 65 yaşındayken hayatını kaybetti. 2018 yılında beyin kanseri teşhisi konulan Yerlitaş, 6 Ağustos 2018 tarihinde ameliyat olmuştu. Hastalığı ilerleyen modacı, Şişli’deki evinde yaşamını yitirdi. KİMDİR NUR YERLİTAŞ? Doğum: 11 Ağustos 1955 – İstanbul, Vefa Aslen: Anne tarafından Arap, baba tarafından Laz Meslek: Moda tasarımcısı, televizyon jüri üyesi Tanınırlığı: “Bu Tarz Benim” ve benzeri yarışmalarda jüri üyeliği yaparak geniş kitlelerce tanındı Lakabı: “Nurella” SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLAN DİYALOG “Bu Tarz Benim” yarışmasında geçen bir sahnede, Nihal Candan’ın “Götürün beni gittiğiniz yere” sözlerine, Nur Yerlitaş şu şekilde karşılık vermişti: “Ben gittiğim yere bir tek Nihal’i götüreceğim.” Yıllar önce ekranlara yansıyan bu cümle, Nihal Candan’ın ölümü sonrası sosyal medyada yeniden paylaşılmaya başladı ve iki ismin ardı ardına yaşadığı kayıplar, kamuoyunda derin bir üzüntüye neden oldu.

Geri