A
Admin
Yönetici
Yönetici
Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe, futbol dünyasının efsane ismi Diego Maradona’nın vefatını yıllar sonra öğrendiğini sosyal medya hesabından duyurdu. Tilbe'nin şaşkınlıkla yaptığı paylaşım, kısa sürede sosyal medyada geniş yankı buldu. "Çok Şaşırdım" Paylaşımı Gündem Yarattı Tilbe, kişisel X (eski adıyla Twitter) hesabından yaptığı paylaşımda, “Maradona ölmüş, yıllar olmuş. Bugün öğrendim, çok şaşırdım” ifadelerini kullandı. Bu sözleriyle hem hayranlarını hem de futbolseverleri şaşkına çeviren sanatçı, sosyal medyada tartışmaların odağı haline geldi. Tilbe'nin paylaşımı binlerce kullanıcı tarafından yorumlandı ve yeniden paylaşıldı. Sosyal Medyada Farklı Tepkiler Geldi Yıldız Tilbe'nin, 2020 yılında hayatını kaybeden Maradona’nın ölüm haberini beş yıl sonra öğrenmesi sosyal medya kullanıcılarını ikiye böldü. Bazı takipçiler, sanatçının açıklamasını samimi ve içten bulurken, bazıları ise bu kadar önemli bir gelişmeden nasıl haberdar olmadığını sorguladı. Tilbe’nin gündem dışı konulara olan ilgisizliği, mizahi paylaşımlarla da ele alındı. Diego Maradona, 2020'de Hayatını Kaybetmişti Arjantinli efsane futbolcu Diego Maradona, 25 Kasım 2020 tarihinde, 60 yaşındayken hayatını kaybetmişti. Beyninde oluşan kan pıhtısı nedeniyle ameliyat geçiren Maradona, taburcu olduktan sonra Buenos Aires’teki evinde kalp krizi sonucu yaşamını yitirmişti. Tüm dünyada büyük üzüntüyle karşılanan ölüm haberi, spor camiasında derin izler bırakmıştı. Tilbe'nin Paylaşımı Gündemden Düşmüyor Yıldız Tilbe'nin yıllar sonra gelen bu farkındalığı, sosyal medyada eğlenceli ve şaşırtıcı yorumlara neden oldu. Sanatçının zaman zaman yaptığı sıra dışı paylaşımlara bir yenisi eklenirken, bu durum sosyal medyada uzun süre konuşulacağa benziyor. Haberler.com