Yiğit İnşaat’a SGK’dan Teşekkür Belgesi

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
Bölgede uzun yıllardır inşaat ve hazır beton sektöründe faaliyet gösteren Yiğit İnşaat ve Beton, sadece üretim gücüyle değil, istihdama sağladığı katkılarla da takdir toplamaya devam ediyor. Fethiye ve Seydikemer Sosyal Güvenlik Kurumları, firmanın bu katkılarına kayıtsız kalmayarak özel bir ziyaret gerçekleştirdi ve Yiğit İnşaat ailesine teşekkür belgesi sundu. Fethiye SGK Müdürü Osman Akbeyaz ve Seydikemer SGK Müdürü Erdal Avados, Yiğit İnşaat’a yaptıkları ziyaret kapsamında, firmanın sosyal güvenlik sistemine ve istihdama sağladığı destek nedeniyle bir "Teşekkür Belgesi" takdim etti. “Ülkemiz İçin Üretmeye, Bölgemize Değer Katmaya Devam Edeceğiz” Yiğit İnşaat’ın sahibi Osman Yiğit, teşekkür belgesinin kendileri için büyük anlam taşıdığını belirterek, “Fethiye SGK Müdürümüz Sn. Osman Akbeyaz’a, Seydikemer SGK Müdürü Sn. Erdal Avados’a ve değerli ekiplerine, firmalarımızı ziyaret ederek Yiğit Beton ailesine takdim ettikleri teşekkür belgesiyle bizleri onurlandırdıkları için gönülden teşekkür ederiz. Bu anlamlı belge sadece bir ödül değil, çalışma hayatına duyduğumuz saygının, ekipçe verdiğimiz emeğin ve toplumsal anlayışımızın bir yansımasıdır. Ülkemiz için üretmeye, bölgemize değer katmaya devam edeceğiz” dedi. “250’den Fazla Personelimiz İle Faaliyetlerimizi Sürdürüyoruz” Yiğit, açıklamasının devamında firmanın geniş hizmet ağına ve ilkelerine de değindi. Yiğit, “Antalya, Muğla/Fethiye ve Aydın/Didim bölgelerinde 250’den fazla personelimiz ile faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Hizmet verdiğimiz coğrafyada ulaşabildiğimiz her bölgeye 7/24 kesintisiz hizmet anlayışıyla çalışmaktayız. Memnuniyet odaklı hizmet anlayışı çerçevesinde ekip ve makine parkurumuz, günümüzün yeni teknolojisine entegre şekilde faaliyet göstermektedir. Ülkemize ve bölgemize değer katmak adına, güven esaslı çalışma anlayışımızla yolumuza devam edeceğiz. Bu sürece katkı sunan herkese teşekkürü bir borç bilirim” ifadelerini kullandı.

Geri