A
Admin
Yönetici
Yönetici
Son sözü hep önsözde söyleyiveren Tez canlılığımın masumluğundayken daha ben En eski sanat nedir bilmem orası muamma Poetika belki Ya da söylence Ya da pandomimdir belki işaret dilinde Belki de karalama deyip de Ben gittim şiire sığındım Dediler ki böyle soğumaz yara Su gerek belki yangına Yüzü suyu hürmetine yedi kat yere indim Bir zerre i damlaya ab-ıhayat bul dediler Gittim hekimi lokmana bir bildiği vardır diye Ne ki benden de naçarmış Ayan beyan ortada da görmezmişiz çoğu anda Su iziymiş ölümsüzlük iksiri sırlar kitabında yazan O kitap ki ölümüne saklandıydı kaç bin asır İfşa olmuş bir hazın gizlenemez utancı Yok ettim işte elimdeki sonsuz gücü Görevleri tamamlasaydım ölümsüz olacaktım oysa, Ve sonra tekrar yola düştüm Yeniden bulmak için Belki Sırrı salık veren balığı saldım denize Yazık olur dediler Dediler de Bi başıma beni yaşama sanatıyla koyuverip gittiler…sesimle kala kaldım… önüm arkam sobe! Kozmosun kalp atışlarıyla yankılanan Omm sesi bileklerim. 19 Aralık 2022-00.32 Diyarbakır