Yemek videosu çekerken ölüyorlardı! Restoranda korku dolu anlar

A

Admin

Yönetici
Yönetici
ABD’nin Texas eyaletine bağlı Houston kentinde, yemek videolarıyla tanınan fenomenler Nina Santiago (NinaUnrated) ve Patrick Blackwood, bir restoranda çekim yaparken büyük bir kazanın ortasında kaldı. Çekim sırasında restoranın camından hızla giren bir SUV, masayı devirdi ve camları paramparça etti.

KAZA ANI KAMERADA

Görüntülerde, mini sandviçlerden bir ısırık alan fenomenlerin tam o sırada aracın içeri girdiği, Nina’nın yere düştüğü ve Patrick’in dengesini kaybederek onun üzerine kapandığı anlar yer aldı.

"HAYATTA OLDUĞUM İÇİN ŞÜKREDİYORUM"

Kaza sonrası açıklama yapan Nina, "Araç doğrudan bize çarptı, hayatta olduğum için şükrediyorum" dedi. Elinde ve yüzünde oluşan kesikleri takipçileriyle paylaşan fenomen, olayın ardından kendisini iyi hissettiğini belirtti.

Fenomen

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Kazaya ait videolar kısa sürede milyonlarca kişi tarafından izlendi ve sosyal medyada gündem oldu. Nina, yaşadığı deneyimin hayat görüşünü değiştirdiğini anlattı:
"Bu deneyim bana gerçekten kimin önemli olduğunu gösterdi; hayat kin ya da öfke için çok kısa. Bırak, affet, anı yaşa ve etrafındakileri sev. Bu bizim son yemeğimiz olabilirdi."

PATRICK’İN PAYLAŞIMLARI

Patrick ise yanağında, kulağında, göğsünde ve kolunda kanlı kesikler dahil olmak üzere yaralarının fotoğraflarını sosyal medyada paylaştı.

HABERLER.COM

Geri