A
Admin
Yönetici
Yönetici
Türk müziğinin güçlü seslerinden Ebru Yaşar, yaz konserleri kapsamında Bodrum’da sahne aldı. Konser öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan sanatçı, hem yoğun konser takviminden hem de müzik üretim sürecinden söz etti. Yaz mevsimini Bodrum – Çeşme hattında geçirmeyi sevdiğini söyleyen Yaşar, sahne heyecanını ve üretim tutkusunu “Ben bu işin ilk öncülerinden biriyim” sözleriyle vurguladı. “YAZ BENİM İÇİN BODRUM DEMEK” Konser öncesi basına konuşan Ebru Yaşar, yaz aylarını genellikle Bodrum’da geçirdiğini belirterek şunları söyledi: “Yaz denince aklıma Bodrum geliyor. Çocuklarla birlikte buraya geliyoruz. Çeşme’ye de uğruyoruz ama evimiz burada. İmkân buldukça ülkemizin diğer güzel köşelerini geziyoruz, bazen yurt dışına da çıkıyoruz. İnşallah herkes için dinlendirici bir yaz olur.” “BİR GÜN BODRUM, ERTESİ GÜN VAN’DAYIM” Sanat hayatının temposunun hiç düşmediğini ifade eden Yaşar, yaz boyunca Türkiye’nin dört bir yanında konser verdiğini belirtti: “Şu an bir ucundan diğer ucuna dolaşıyoruz. Bu akşam Bodrum’da sahnedeyim, yarın Van’dayım. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın açık hava konserinde sahne alacağım. Şarkılarımızla insanlara dokunabilmek bizim için büyük bir mutluluk.” MÜZİK ÜRETİMİNE DEVAM: “ÖNCÜLERDEN BİRİYİM” Yaz başında üç yeni şarkı yayınlayan Ebru Yaşar, gördüğü ilgiden memnun olduğunu belirtti: “Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Yeni çıkanları takip ediyorum, iş birliklerini takdirle izliyorum. Bu işi gerçekten severek yapıyorum ve dinleyicilerim için en kalitelisini sunmak istiyorum. Sabah kalkar kalkmaz müzik dinliyorum, çünkü müzik hayatımın her yerinde.” “İZLEYİCİ GÜZELİ HAK EDİYOR” Sanatçı, müzikte kaliteye olan inancını da net bir şekilde ortaya koydu: “İzleyicimiz en güzeli hak ediyor. Ben kendi dinleyici kitlem için her şeyin en kalitelisini ve en içtenini yapmaya çalışıyorum. Bu yolculuk, sadece benim değil, müziğe gönül veren herkesin hikâyesi.” (Haber Türk)