Yaz tatili ne zaman başlıyor, okullar hangi gün kapanacak? 2025 karne günü tarihi

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
2025 Karne günü ne zaman? Yeni eğitim yılı başlangıç tarihi

Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı okullarda eğitim gören öğrenciler ve velileri 2024-2025 eğitim yılının son zilinin ne zaman çalacağını araştırıyor. 9 Eylül günü başlayan dersler haziran ayı itibariyle son bulacak. Yeni eğitim ve öğretim yılının başlangıç tarihi de hafızaları meşgul ediyor. Okullar ne zaman, ayın kaçında kapanacak? İşte, karne günü...

u-GrVRgisEC1BZ8QjESFsw.jpg

Okullarda yaz tatili süreci için gözler MEB çalışma takvimine çevriliyor. 2024-2025 dönemi eylül ayında başlamış ve öğrenciler birinci dönem ara tatillerine 11 -15 Kasım 2024 tarihinde çıkmışlardı. İkinci dönem ara tatili ise 31 Mart - 4 Nisan 2025 tarihleri arasında olmuştu. Yaz tatili başlangıç tarihi...
Ch92xLUS5Eycx1LodwjD4Q.jpg

2024-2025 eğitim ve öğretim yılı 20 Haziran Cuma günü karnelerin verilişi ile son bulacak. Öğrenciler ve öğretmenler üç aylık bir yaz tatili sürecine girecek.
mHHoKSMEdUuzmHWcUPe83w.jpg

Bu sene resmi tatil olan 1 Mayıs ve 19 Mayıs günleri hafta içine denk geliyor. Bu nedenle öğrenci ve öğretmenlere de ekstra tatil imkanı oluyor. 1 Mayıs Perşembe günü, 19 Mayıs ise Pazartesi günü tatil olacak.
E6f4lqdPqU2vEVKzCZNQ6A.jpg

Uzun bir tatil arası ardından okullar 8 Eylül 2025 tarihinde açılacak.

Geri