A
Admin
Yönetici
Yönetici
Bugün Venüs ile Satürn arasında oluşan kare açı, Yay burcunu kariyer yaşamında aidiyet ve bağlılık konularında düşündürüyor. Nerede olduğun, kimlerle birlikte yol aldığın ve hangi amaçla ilerlediğin ayrı ayrı gündeme gelebilir. Duygusal bağ kuramadığın soğuk ve mesafeli iş ortamları enerjini düşürebilir. İçindeki tutkuları bastırmadan, onları yaşayabileceğin ortamlarda çalışmak, yaratıcı ve başarılı işlere kapı açabilir. AŞKTA CİDDİLİK VE GERÇEKÇİ SÖZLER ÖNE ÇIKIYOR Aşk hayatında bugün daha ciddi ve net bir ilişki arayışındasın. Venüs-Satürn enerjisi, hızlı ve yüzeysel iletişimlerden uzaklaşarak daha ağırbaşlı, oturaklı sözlere yönelmeyi sağlıyor. Kalbin, boş vaatler yerine tutarlı ve gerçekçi ifadeleri tercih ediyor. Kendini ve ihtiyaçlarını göz ardı etmeden, mutlu ve sağlam bir birliktelik kurmaya odaklanmak mümkün. KEŞİF, EĞİTİM VE ALAN İHTİYACI Yeni fikirlere ve keşiflere açık bir gün geçirebilirsin. Seyahat planları yapmak veya farklı kültürlerle ilgili araştırmalar heyecan verici olabilir. Eğitim ya da yayıncılıkla ilgili fırsatlar gündeme gelebilir. Acele etmeden, adım adım ilerlemek önemli. Duygusal özgürlük arzun artabilir, partnerinle alan ihtiyacı üzerine yapıcı bir sohbet yaşayabilirsin. Günün sonunda zihinsel beslenme sağlayacak sohbetler veya kitaplar motivasyonunu artırabilir. Ufkun genişlemeye açık.