Yağmur Sarıoğlu kimdir? Kaç yaşında, nereli?

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
1988 yılında İstanbul’da doğan Yağmur Sarıoğlu, eğitim hayatına İstanbul’da başladı. Üniversite eğitimini Hacettepe Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği Bölümü’nde tamamladı. Mezuniyetinin ardından aynı üniversitede öğretim görevlisi olarak görev yaptı. EĞİTİM VE AKADEMİK KARİYER Hacettepe Üniversitesi’nden mezun olduktan sonra akademik alanda ilerleyen Yağmur Sarıoğlu, bir süre üniversitede öğretim görevlisi olarak çalıştı. Eğitimci kimliğiyle kariyerine başlayan Sarıoğlu, ilerleyen yıllarda farklı bir alana yöneldi. HAVACILIK ALANINA GEÇİŞ Akademik kariyerinin ardından pilotluk eğitimi alan Yağmur Sarıoğlu, havacılık sektörüne adım attı. Uzun süren teorik ve pratik eğitim süreçlerinin ardından yardımcı pilot olarak bir havayolu şirketinde göreve başladı. KAPTAN PİLOT OLDU Zamanla deneyimini artıran Sarıoğlu, sektördeki gerekli sınavları ve eğitimleri başarıyla tamamladı. Tüm yeterlilikleri almasının ardından kaptan pilotluk rozetini taktı. Bu gelişme, Sarıoğlu’nun havacılık kariyerinde önemli bir dönüm noktası oldu. ÖZEL HAYATI 2010 yılında eski Galatasaraylı milli futbolcu Sabri Sarıoğlu ile evlenen Yağmur Sarıoğlu’nun bu evlilikten üç çocuğu dünyaya geldi. Çiftin çocuklarının isimleri Sarp, Sare ve Saran’dır. CUMHURİYET

Geri