A
Admin
Yönetici
Yönetici
Teknoloji dünyasının önde gelen isimlerinden Xiaomi, Android 15 tabanlı HyperOS 2.1 güncellemesini kullanıcılarına sunmaya devam ediyor. Shift Delete’in haberine göre; Ancak gözler şimdiden gelecek dönemde çıkması beklenen Android 16 tabanlı HyperOS 3 sürümüne çevrildi. Yeni güncelleme, performans ve tasarım açısından önemli yenilikler vaat ediyor. Peki, HyperOS 3 hangi cihazlara gelecek? İşte merak edilen detaylar. HyperOS 3 güncellemesinin dağıtım tarihi ve yenilikleri XiaomiTime tarafından paylaşılan bilgilere göre, HyperOS 3 güncellemesi Temmuz 2025 itibarıyla kullanıcılara ulaşmaya başlayacak. Bu sürüm, selefi HyperOS 2.1'e kıyasla hem kullanıcı deneyimini zenginleştiren yenilikler hem de hız ve stabilite artışı sunacak. Tasarımda da önemli değişiklikler beklenirken, kullanıcı ara yüzünde daha modern ve işlevsel dokunuşların yer alması bekleniyor. Ayrıca bu güncellemenin geniş kapsamlı bir dağıtım süreciyle pek çok modele ulaşması planlanıyor. Güncellemeden yararlanacak Xiaomi ve Redmi cihazları HyperOS 3’ün güncellemeyi alacak cihazlar arasında Xiaomi’nin amiral gemisi serileri dikkat çekiyor. Özellikle Xiaomi 15, 14, 13 ve 12 serisi telefonların güncelleme alması bekleniyor. Tablet tarafında ise Xiaomi Pad serisi ve MIX Fold ailesi güncellemeyi kapsıyor. Redmi cephesinde ise Note 14, Note 13 ve Note 12 serisiyle birlikte çeşitli model ve versiyonlar yeni sürümden faydalanacak. Redmi’nin uygun fiyatlı modelleri ve tabletleri de güncelleme listesinde yer alıyor. POCO modellerine de destek devam ediyor POCO markası altında da geniş bir model yelpazesi HyperOS 3 güncellemesini alacak cihazlar arasında bulunuyor. F serisi, X serisi ve M serisi başta olmak üzere pek çok farklı POCO modeli bu güncellemeyle performans ve tasarım açısından yenilenecek. Özellikle POCO’nun son dönem modellerinde bu güncellemeyle birlikte daha akıcı ve stabil bir kullanım deneyimi sunulması hedefleniyor. Sonuç olarak, Xiaomi’nin Temmuz 2025’te dağıtımına başlayacağı HyperOS 3 güncellemesi, kullanıcılarına önemli yenilikler ve iyileştirmeler sunacak. Hem Xiaomi hem Redmi hem de POCO kullanıcıları için geniş bir model desteğiyle gelen bu sürüm, Android 16 tabanlı yeni bir deneyim vaadediyor. Teknoloji meraklıları güncellemenin dağıtım takvimini yakından takip etmeye devam ediyor.