A
Admin
Yönetici
Yönetici
Fenerbahçe’nin efsane isimlerinden biri olan Volkan Demirel, Lefter Küçükandonyadis Tesisleri’nde kameraların karşısına geçti. Açıklamalarına kamuoyunu meşgul ettiği için üzgün olduğunu belirterek başlayan tecrübeli kaleci, konuşması sırasında zaman zaman gözyaşlarını tutmakta zorlandı. Fenerbahçe'nin mevcut durumunun kabul edilemez olduğunu dile getiren Volkan, “Kulübümüzün bu tabloyu hak etmediğini düşünüyorum. Tıpkı geçmişte olduğu gibi bugün de elimden geleni yapmaya hazırım. Geride kalan olaylar artık geçmişte kaldı. Artık geleceğe bakmalı ve kulübümüzü bulunduğu bu sıkıntılı durumdan hep birlikte çıkarmalıyız. Kırdığım insanlar varsa hepsinden içtenlikle özür diliyorum. Sayın Başkanımız Ali Koç benim için çok kıymetlidir. Onun beni sevdiğini biliyorum, ben de ona karşı aynı şekilde hissediyorum. Başta Başkanımız olmak üzere Asbaşkanımız Semih Özsoy’dan da samimi şekilde özür diliyorum. Duygularıyla hareket eden biriyim, bu yüzden istemeden kalp kırmış olabilirim. Herkesten özür dilerim. Her zaman söyledim, yine söylüyorum: Ben Fenerbahçe için var oldum, bundan sonra da var olmaya devam edeceğim” sözleriyle duygularını dile getirdi. NELER YAŞANMIŞTI 17 sezondur sarı-lacivertli formayı terleten ve uzun süredir kaptanlık görevini üstlenen Volkan Demirel, sezon başında takımın başına getirilen teknik direktör Phillip Cocu ile sorunlar yaşamaya başlamıştı. Demirel’in özellikle Cocu’nun yardımcısı Koeman ile yaşadığı gerginlik sonrası kulüp yönetimi olaya müdahale etmiş, ancak yapılan görüşmelerden sonuç alınamayınca Ali Koç’un kararıyla Volkan kadro dışı bırakılmıştı. Ali Koç daha sonra yaptığı açıklamada Volkan’ın kendisiyle ve özellikle asbaşkan Semih Özsoy’la yaşadığı tartışmalar nedeniyle bu kararın alındığını kamuoyuna duyurmuştu. VOLKAN'IN BASIN TOPLANTISI NEDEN ORADA YAPILDI? Toplantının düzenlendiği alanın neden tercih edildiğiyle ilgili de açıklama geldi. Volkan Demirel aslında çalıştığı sahada basın toplantısını gerçekleştirmeyi planlıyordu. Ancak aniden bastıran yağmur nedeniyle, kameramanların talebi üzerine yakınlardaki basketbol salonunun yanındaki küçük bir odaya geçildi. Bu oda normalde altyapı oyuncularının velilerinin bekleme alanı olarak kullanılıyordu. Öte yandan Volkan Demirel’in açıklamaları kulüp televizyonu FBTV’de canlı olarak yayınlanmadı. Ancak konuşmalar, daha sonra Fenerbahçe’nin resmi internet sitesi ve sosyal medya hesapları üzerinden kamuoyuyla paylaşıldı.