Venus Williams'tan sürpriz: Oyuncu Andrea Preti ile nişanlandığını açıkladı

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
Venus Williams ile Andrea Preti nişanlandı

Uzun bir aradan sonra ilk kez tenis maçına çıkan Venus Williams, İtalyan oyuncu Andrea Preti ile nişanlandığını doğruladı.

ztPZ17nFZUmbPnYF9D4kFQ.jpg

Dünyaca ünlü tenisçi Venus Williams, kariyeri dışında özel hayatıyla da gündeme geldi.
fIKadhk_3ku1Ohi2owWs_w.jpg

45 yaşındaki ünlü isim, DC Open turnuvasında, yaklaşık iki yıl aradan sonra çıktığı ilk tekler maçında Peyton Stearns’ı yendi.
_L1kfbT9s0m5VPm0uZfpLQ.jpg

Williams, galibiyetin ardından bir süredir aşk yaşadığı oyuncu Andrea Preti (37) ile nişanlandığını açıkladı.
v_NHkvssxkyaIHYFxHsTcQ.jpg

Venus Williams, "Nişanlım burada ve beni oynamaya devam etmem için gerçekten cesaretlendirdi" dedi ve ekledi: "Sadece rahatlamak ve sakinleşmek istediğim zamanlar çok oldu. Tenis oynamanın ne kadar zor olduğunu biliyor musunuz? Sizler bunun ne kadar emek gerektirdiğini bilmiyorsunuz, sabah 9'dan akşam 5'e kadar çalışıyorsunuz ama sürekli koşuyorsunuz. Ağırlık kaldırmak, ölmek gibi bir şey ve ertesi gün aynı şeyi tekrarlamak. Bu yüzden beni bu süreci atlatmam için cesaretlendirdi ve burada olmak harika. Beni hiç oynarken görmedi."
Cthkrq0GwE2ciiONgpgASw.jpg

İlk olarak 2024 yazında İtalya’da bir yat gezisi sırasında objektiflere yansıyan ünlü çiftten Williams, birkaç ay önce de parmağında elmas bir yüzükle görüntülenmişti. Konuyla ilgili uzun süre sessiz kalan ikili, ilk kez resmi olarak ilişkilerini ve nişanlarını doğrulamış oldu.
JtJGP_kMO0CaYy3whfBdsg.jpg

Kopenhag doğumlu oyuncu, genç yaşta İtalya'ya taşınmış. Andrea Preti, 2015 yapımı One More Day isimli filmle şöhreti yakaladı.

Geri