A
Admin
Yönetici
Yönetici
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, bir dizi temaslarda bulunmak üzere geldiği İzmir'de, Güzelbahçe'de gerçekleştirdiği ziyaretlerle dikkat çekti. Ağbaba, Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa Günay’ın hayata geçirdiği projeleri yerinde inceleyerek hem övgüler yağdırdı hem de teşekkürlerini iletti. Yeni İlçe Binası Açılışı ve Gençlik Kulübü Ziyareti İlk olarak CHP Güzelbahçe İlçe Başkanlığı'nın yeni hizmet binasının açılışına katılan Veli Ağbaba, açılışın ardından Güzelbahçe Belediyesi tarafından gençlere yönelik olarak kurulan Gençlik Kulübü’nü ziyaret etti. Gençlerle bir araya gelen Ağbaba, sohbet edip bilardo oynadı. Gençlik merkezinin işlevselliği ve sosyal faydaları hakkında bilgi alan Ağbaba, tesisin bölge gençleri için önemli bir sosyal alan oluşturduğunu belirterek, “Gençlerimizin kötü alışkanlıklardan uzak durarak sosyalleşebileceği örnek bir merkez olmuş. Güzelbahçe’ye yakışır bir hizmet” ifadelerini kullandı. Eğitim Kampüsü Çocuklardan Yoğun İlgi Gördü Gençlik Kulübü ziyaretinin ardından Güzelbahçe Belediyesi tarafından hizmete açılan Onur Günay Eğitim Kampüsü’nü de gezen Ağbaba, burada minik öğrenciler tarafından Türk bayrakları ve çiçeklerle karşılandı. Kampüs bünyesinde yer alan anaokulu, etüt merkezi ve Dayanışma Mutfağı'nı dolaşan Ağbaba, projelere dair bilgi aldı. Mustafa Günay’ın kısa sürede büyük işler başardığını dile getiren Ağbaba, bu hizmetlerin özellikle CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in de önemle üzerinde durduğu sosyal projeler olduğunu vurguladı. “Sosyal Belediyeciliğin En Güzel Örneği” Onur Günay Eğitim Kampüsü bünyesindeki Dayanışma Mutfağı ile her gün 130 aileye ücretsiz yemek ulaştırılmasının, mevcut ekonomik koşullarda hayati bir destek olduğunu belirten Ağbaba, “İnsanlar evlerinde soğan ekmeğe mahkûm edilmeye çalışılırken, CHP'li belediyeler halkın sesine kulak veriyor. Kreşler, eğitim merkezleri ve ücretsiz yemek uygulamalarıyla gerçek anlamda sosyal belediyeciliği hayata geçiriyorlar” dedi. Güzelbahçe’de verilen bu hizmetlerin Türkiye genelinde örnek alınması gerektiğini vurgulayan Ağbaba, “Mustafa Başkanımız ve ekibini yürekten kutluyorum. Bir CHP belediyesine de yakışan budur zaten” diye konuştu. Başkan Günay: “Bu Sözler Bize Güç Veriyor” CHP’li vekili Güzelbahçe’de ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Mustafa Günay, Veli Ağbaba’nın övgü dolu sözlerinin kendilerine büyük moral ve motivasyon verdiğini ifade etti. Günay, “Sayın vekilimizi ilçemizde misafir etmekten onur duyduk. Bu destek bizi daha da çok çalışmaya teşvik ediyor” dedi.