A
Admin
Yönetici
Yönetici
Uzak Şehir dizisinin başrol oyuncusu Ozan Akbaba, setin Mardin’de sürmesi nedeniyle yaşadığı aile hasretine daha fazla dayanamadı. İstanbul’da yaşayan ailesinden ayrı kalmanın kendisini yıprattığını belirten ünlü oyuncu, köklü bir karar alarak Mardin’e taşınacağını açıkladı. Dizinin sezon finali yemeğinde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Akbaba, hem ailesiyle yeniden bir arada olma isteğini hem de Mardin’e duyduğu hayranlığı dile getirdi. “Oğlum ve Eşimle Birlikte Olmak İstiyorum” Ozan Akbaba, ailesinden uzakta olmanın hayatında büyük bir boşluk yarattığını vurgulayarak, “Altı yaşındaki çocuğumdan ve çok sevdiğim eşimden ayrı kalmak istemiyorum” dedi. Uzak Şehir dizisinin çekimlerinin uzun süredir Mardin’de devam ettiğini hatırlatan Akbaba, çalışma temposu nedeniyle İstanbul’daki ailesini yalnızca belirli aralıklarla görebildiğini, bu durumun da hem duygusal hem fiziksel anlamda yorucu olduğunu ifade etti. Mardin’e Hayranlık ve Yeni Bir Başlangıç Taşınma kararının sadece zorunluluktan değil, aynı zamanda bir tercih olduğunu belirten oyuncu, Mardin’in doğal ve kültürel dokusuna hayran kaldığını söyledi. “Mardin’in kendine has güzellikleri var. Ben de bu güzellikleri sonuna kadar yaşamak istiyorum” diyen Akbaba, yeni yaşam düzenini ailesiyle birlikte bu şehirde kurmayı planlıyor. Mardin’in tarihi sokaklarından taş evlerine, yöresel lezzetlerinden sıcak insanlarına kadar birçok yönüyle büyüleyici bir şehir olduğunu dile getiren oyuncu, bu atmosferin hem ailesi hem de kişisel hayatı için ilham verici olacağını belirtti. Set Hayatı ve Aile Dengesi Ozan Akbaba’nın aldığı bu karar, dizi setlerinin yoğun temposu ile aile yaşamı arasında denge kurmaya çalışan oyuncuların karşılaştığı zorluklara da dikkat çekiyor. Akbaba, sanat hayatını sürdürürken ailesinden uzak kalmayı artık bir seçenek olarak görmediğini açıkça ortaya koydu. Bu kararıyla hem mesleğini hem de ailesini bir arada tutmak isteyen Akbaba, oyunculuk kariyerine Mardin’de devam etmeye hazırlanıyor. Haberler.com