Uzak Şehir'de 3 oyuncu birden veda ediyor! Son bölüm nefes kesmişti

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
Her bölümü soluksuz izlenen sevilen dizi Uzak Şehir, sezonun başından bu yana en çok konuşulan ve en çok izlenen yapımlar arasında yer alıyor. Gerek oyuncu kadrosu gerekse konusuyla izleyiciyi ekrana kilitleyen dizinin bu haftaki yeni bölümü de olay oldu. Sezon finalinden bir bölüm önce yine hafızalara kazınan bir bölümle ekrana gelen dizinin son sahnesinde Kaya Albora feci bir kaza yapı. Kaya'nın arabasında Demir Baybars'ın babası Nadim Baybars da vardı. Peki, Uzak Şehir Kaya ölecek mi? Uzak Şehir Kaya Albora öldü mü? Uzak Şehir Kaya diziden ayrılıyor mu? Kaya diziden çıkıyor mu? Uzak Şehir Atakan Özkaya diziden ayrılıyor mu? Atakan Özkaya diziden ayrıldı mı? İşte tüm merak edilenler... UZAK ŞEHİR'E DAMGA VURAN SON Kanal D'nin çekimleri Mardin'in Midyat ilçesinde gerçekleştirilen sevilen dizisi Uzak Şehir, bu sezona damgasını vurdu. Gelecek hafta sezon finali yapmaya hazırlanan dizinin bu haftaki yeni bölümü de gündem oldu. Dizinin dün akşam ekrana gelen yeni bölümünün son sahnesinde Kaya Albora ile Nadim Baybars'ın içinde olduğu araç uçurumdan aşağı düştü ve patladı. Cihan, Şahin, Zerrin ve Demir'in gözleri önünde gerçekleşen bu kaza izleyiciyi şoke etti. Bu kazayla birlikte Kaya Albora ölecek mi sorusu da gündem oldu. Dizinin bitişiyle birlikte verilen sezon finali tanıtımı da bir o kadar şaşırttı. Tanıtımda Şahin ve Nare'nin evlendiği görülürken Kaya'nın akıbeti ile ilgili herhangi bir ipucuna yer verilmedi. DİZİDE YAPRAK DÖKÜMÜ Uzak Şehir dizisinin bu haftaki yeni bölümünde kadrodan ayrılan isim Yunus Eski olmuştu. Dizide Nare Albora'nın eşi Özkan Bulut'a hayat veren oyuncu Yunus Eski, senaryo gereği ölerek diziye veda etti. Geçtiğimiz haftalarda ise Alya Albora'nın annesi Fikriye'ye hayat veren oyuncu Nursel Köse diziye veda etmişti. Gündemdeki iddialara göre diziden 3 oyuncu daha ayrılacak. Ayrılacak olan isimlerden birinin Nadim Baybars olduğu düşünülürken Kaya Albora'nın akıbeti de izleyiciyi meraklandırdı. Diziden kim ayrılacak, kim devam edecek ve Kaya'nın akıbeti ne olacak tüm bu sorular gelecek hafta yayınlanacak olan sezon finali bölümünde yanıt bulacak. Kaynak: Haber Merkezi

Geri