Uşak'ın bu bölgelerinde uzun süreli elektrik kesintisi olacak, özellikle Karahallı ve Merkez ilçeleri dikkat!

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ’nin planlı şebeke tesis ve bakım-onarım çalışmaları kapsamında 28 Mayıs 2025 Çarşamba günü Uşak'ın Karahallı ilçesi ile bazı merkez mahalle ve köylerinde sabah saatlerinden itibaren elektrik kesintisi uygulanacak. Kesintiler erken tamamlanırsa elektrikler belirtilen süreden önce verilebilecek. KARAHALLI İLÇESİNDE SABAH SAATLERİNDE KESİNTİ Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ’nin planlı çalışmaları doğrultusunda, 28 Mayıs 2025 Çarşamba günü saat 06.00 ile 09.00 arasında Karahallı ilçesi genelinde birçok mahalle, sokak ve köyde elektrik kesintisi yaşanacak. Kesinti, şebeke tesis, bakım ve onarım faaliyetleri kapsamında gerçekleştirilecek. Kesintiden etkilenecek bölgeler arasında Duraklı, Yedideğirmen Küme Evler, Karbasan, Buğdaylı, Boğaz, Dere, Konak, Yeni ve Konak OSB mahalleleri ile Bekiş, Coğuplu, Çokaklı, Delıhıdırli, Dumanlı, Duraklı, Kavaklı, Kaykıllı, Külköy, Paşalar, Alfaklar köyleri yer alıyor. Çok sayıda sokak bu çalışma kapsamında elektrik kesintisi yaşayacak. Bu bölgelerdeki çalışmalar erken tamamlanırsa, ilan edilen saatten önce enerji verilebilecek. UŞAK MERKEZ’DE ÖĞLE SAATLERİNDEN İTİBAREN KESİNTİ Aynı gün 28 Mayıs 2025 saat 09.00 ile 17.00 arasında, bu kez Uşak Merkez’e bağlı Güre Mahallesi genelinde elektrik kesintisi olacak. Çalışmalar yine Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ tarafından yapılacak. Kesintiden 1. Çam, Atatürk, Bağlar, Bodur, Cami, Çam, Depo, Ergenekon, Ertuğrul Gazi, Gül, Kale, Karanfil, Kardelen, Kiraz, Lale, Manolya, Menekşe, Meşe, Mezarlık, Oğuz, Okul, Papatya, Park, Sağlık, Selvi, Söğüt, Sümbül, Vişne, 1. Alibodurlar ve 1. Bağlar sokakları etkilenecek.

Geri