A
Admin
Yönetici
Yönetici
Galatasaray’ın efsane kalecisi Fernando Muslera, 14 yıllık sarı-kırmızılı macerasını geride bırakmasının ardından yeni takımı Arjantin ekibi Estudiantes’le imzayı attı. Uruguaylı file bekçisi, transfer sürecine dair samimi açıklamalarda bulundu. "HER ŞEY DÖRT GÜN GİBİ KISA SÜREDE GELİŞTİ” Yeni takımında düzenlediği basın toplantısında Muslera, Güney Amerika’ya dönüş kararının ailece netleştiğini söyledi. “Bölgeden birkaç teklif aldım ama Estudiantes’in bana gösterdiği ilgi ve sevgi çok büyüktü” diyen deneyimli kaleci, bu süreçte kulüpteki eski dostları Eduardo, Marcos Angeleri ve Türkiye’den tanıdığı José Sosa’nın telefonlarının kendisi için çok önemli olduğunu vurguladı. “Her şey dört gün gibi kısa bir sürede gelişti, ailemle birlikte aldığımız bu karar beni çok mutlu etti” ifadelerini kullandı. “KULUBÜN EFSANELERİNİ DUYDUM” La Plata’da yerleşme sürecinde Mariano Andújar ve eşinin büyük destek sağladığını da anlatan Muslera, Estudiantes’in zengin tarihine ve kulübün efsanelerine duyduğu hayranlığı dile getirdi. “Sebastián Verón ve Alejandro Sabella gibi isimler kulübe büyük katkılar sağlamış. Estudiantes’in ulusal ve uluslararası arenadaki başarıları, burada olmak için ekstra bir motivasyon” dedi. “TAKIMIN GELİŞİMİ İÇİN ELİMDEN GELENİ YAPACAĞIM” 14 yıl boyunca Galatasaray’da forma giyip, ardından İtalya’da dört yıl geçiren Muslera, yeni takımıyla tanışma sürecinde yaşadığı uyumdan da memnun. “Yeni bir kulüpte herkesin karakterini ve mentalitesini tanımak zaman alır ama burada harika karşılandım. Takımın gelişimi için elimden gelenin en iyisini yapacağım” diye konuştu. KAYNAK: FANATİK