A
Admin
Yönetici
Yönetici
Bazen bir masa, birkaç tabak ve iyi hazırlanmış bir sofrayla kalbinizin yorgunluğu da geçer. Urla’da geçirdiğim o güzel akşam, işte tam olarak böyleydi. Yolum Wine House Urla & Luva Restaurant’a düştü… Ve aslında orada sadece yemek yemedim, şefkatli bir ağırlamayla kendime minik bir “iyi ki” anı bıraktım. Mekânın atmosferi ilk anda çarpıyor insanı. Temizlik, düzen, detaylara verilen özen gözden kaçmıyor. Ama asıl sihir, insanların sıcaklığı. Berkan Bey bizi kapıda karşıladı, tüm gece boyunca içtenliğiyle ilgisini eksik etmedi. İşletmenin sahibi Mehmet Bey ise her şeyle birebir ilgilenen, mekâna ruhunu katan isim. Bu kadar emek olmasa, bu his asla geçmezdi. Ve tabii ki mutfak… Şef Berke Bey’in özenle hazırladığı tabaklar ve mutfak ekibinin titiz çalışması, bu lezzet şöleninin asıl mimarı. İddialıyım, şu ana kadar Urla’da yediğim en özel yemekler bu masadaydı: * Enginarlı kuru cacık * Çıtır mantı * Köz patlıcanlı şinitzel * Luva salata * Dana şinitzel * Ossa bucca * Nakapaçyo * Cebata ekmeği Her biri hem göze hem damağa hitap ediyor. Yanında ise Wine House Urla’nın özel şarapları… Ne içerseniz için, “iyi ki bunu seçtim” diyorsunuz. Her damak tadına uygun, özenle hazırlanmış bir şarap listesi sizi bekliyor. Burayı yalnızca bir restoran gibi düşünmeyin. Burası bir deneyim. Bir çift için romantik bir akşam, arkadaş grubuyla keyifli bir sohbet, ya da sadece kendinle baş başa kalmak için mükemmel bir seçenek. Wine House Urla & Luva Restaurant’a Ulaşım Bilgileri Adres: Rüstem Mah, Gümüş Sokak No1 Urla, Izmir Rezervasyon ve bilgi için: Tel: 0533 743 25 02 Instagram: @winehouseurla | @luvarestaurant Urla’ya yolunuz düşerse değil, bu mekân için Urla’ya özel bir plan yapın derim. Lezzetin, zarafetin ve içtenliğin bir araya geldiği bu deneyimi kaçırmayın.