Ünlülerden Anneler Günü paylaşımları

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
Ünlülerden Anneler Günü paylaşımları

Kaan Yıldırım, Kenan Doğulu, Çağla Şikel ve daha birçok ünlü isim, annelerinin ve sevdiklerinin Anneler Günü'nün sosyal medya paylaşımlarıyla kutladı. İşte ünlülerden Anneler Günü mesajları...

BJBHa6SPYUWHgJExDXGGaA.jpg

Birbirinden ünlü isimler, Anneler Günü'nde sosyal medyada paylaşım yaptı. İşte ünlülerin Anneler Günü mesajları...
gkCLr-ogQ0a22dYbhiTzCQ.jpg

Kaan Yıldırım, ilk kez annelik heyecanı yaşayan eşi Pınar Deniz'in Anneler Günü'nü "Benim canlarım. Anneler gününüz kutlu olsun." notuyla kutladı.
d8fNkqP6sEqVvfNTayJoLA.jpg

Afra Saraçoğlu, annesi Lütfiye Saraçoğlu'nun Anneler Günü'nü nostaljik bir kare ile kutladı.
rcAkJDsPoEK-BDG121zWvA.jpg

Demet Şener, Anneler Günü paylaşımında şu ifadelere yer verdi: "Ben bu hayatta en çok anne olmayı sevdim. Başta canım annem Naime Şener olmak üzere tüm annelerin 'Anneler Günü'nü kutluyorum. Ayrıca her sene söylediğim gibi; yüreğinde annelik duygusu bulundurup, herhangi bir canlıya annelik yapan tüm koca yürekleri kadınların da Anneler Günü kutlu olsun. Beni anne yapan, bana harika evlatlık yapıp, bir gün bile beni üzmeyen canlarım İrem Kutluay ve Ömer Kutluay size de teşekkür ederim tüm kalbimle. Sizleri tarifsiz seviyorum."
S1NzJzdLd06eJwIdLZSCCg.jpg

Çağla Şikel ise Anneler Günü'nde çocukluk yıllarına dair bir kare paylaştı ve şu notu düştü: "Annemiz... Annem … Senin kızın olmak... Bugün aynaya baktığımda gördüğüm kadını tüm eksik duygulara, tüm yokluk ve zorluklara rağmen büyüten annesi. İyi ki sen. Senin gibi güçlü bir kadının kızı olarak dünyaya gelmek ne büyük şans. Şimdi ve her geçen gün üzerine bir ilmek atar gibi anlıyorum seni ve bizi.. İyi ki benim annemsin. Kaç yaşına gelirsem geleyim senin sevgisine hatta belki de en çok senin sevgine ihtiyacım var."
GujMxWeAuk28DwrN8-ByiQ.jpg

Şikel ayrıca Anneler Günü'ne özel Hello dergisi için kamera karşısına geçti. Oğulları Kuzey ve Uzay ile poz veren Şikel "En güzel en değerli hediyelerim… Unutulmaz bir anı… Kendimi unuttuğum sadece yavrularımın annesi olduğum bir çekim, duygularım tarifsiz… Sizin gibi güzel yürekli yavruların annesi olduğum için çok şanslıyım… Bir çekimden çok daha fazlasıymış, iyi ki evet demişiz." notunu düştü.
Z-fp3LiX-0i2wzubebe4Hw.jpg

İlker İnanoğlu geçtiğimiz aylarda hayatını kaybeden Filiz Akın ile karesini paylaştı ve "Anneler günün kutlu olsun canım annem." notunu düştü.
bpWqC0usuUCC1vd5yGR0RQ.jpg

Ünlü şarkıcı Kenan Doğulu, annesi Serpil Doğulu ile karesini paylaştı ve şu notu düştü:"Varlığıyla hayatımıza renk, gülüşüyle dünyamıza neşe katan canım annem. Sevgisiyle güç veren, sonsuz inancıyla yanımda olan ilk kahramanım... Seninle her şey daha anlamlı."
Fz8G-T2-n0uAFqN724Xb1w.jpg

Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur, annesi Necla Nazır'ın Anneler Günü'nü "Canım annem şu yaşadığım süreçte ya senin kızın olmasaydım da başkasının kızı olsaydım diye düşündükçe kafayı yiyecek gibi oluyorum. Ben çok ama çok şanslı bir kadınım. İyi ki sen güzel annem. Necom, yüreğine aşık olduğum." sözleriyle kutladı.
lfaHC1DZqEeqbb99viIZMw.jpg

Pınar Altuğ, kızı Su'nun "Güzel annem" notuyla yaptığı paylaşımı kendi hesabında yayınladı.
s29odpv2rkOLMwMeIohy3w.jpg

Gülben Ergen, annesiyle spor yaptığı anları "Günümüz kutlu olsun." notuyla paylaştı.

Geri