Ünlü sunucunun acı günü

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
Sunucu, yazar ve yaşam koçu olarak tanınan Ece Vahapoğlu, babası Mehmet Vahapoğlu’nun vefat ettiğini sosyal medya hesabından yaptığı duygusal bir paylaşımla duyurdu. Acı haberi takipçileriyle paylaşan Vahapoğlu, babasının son günlerinde kalp yetmezliği yaşadığını ve ani bir şekilde hayatını kaybettiğini belirtti. "Böyle Birden Ayrılacağını Bilemedim" Ece Vahapoğlu, babasının ölüm haberini Instagram hesabında yaptığı içten paylaşımıyla duyurdu. Paylaşımında babasıyla birlikte çekilen fotoğraflara da yer veren ünlü sunucu, “Babam... Ruhun huzur buldu diye inanıyorum; nurlar içinde yat” ifadeleriyle duygularını dile getirdi. Babasının vefatına dair yaşadığı şaşkınlığı ve hüznü, “Bir gün elbet hepimiz gideceğiz ama aniden, ben yanında değilken gitti. Yatağında… Bizim yazlık evde” sözleriyle anlattı. Kalp Yetmezliği Şikayeti Vardı Vahapoğlu, paylaşımında babasının son zamanlarda kalp yetmezliğinden şikâyet ettiğini ancak bu ani vefatı beklemediğini belirtti. “Ama böyle birden ayrılacağını bilemedim. En son dün mesajlaşmıştık. Bugün bir his geldi; mesajlarıma, aramama cevap vermeyince…” diyerek yaşadığı anı ve duygusal süreci takipçileriyle paylaştı. Hayatın döngüsüne dikkat çeken Ece Vahapoğlu, “Doğum, yaşam, ölüm bir döngü biliyorum. Ama anne baba acısı başka… Annemin üstüne babam… kavuştular” sözleriyle hem babasına olan özlemini hem de annesini kaybetmenin ardından yaşadığı derin acıyı dile getirdi. Cenaze Bodrum’da Defnedilecek Ece Vahapoğlu, paylaşımında cenaze töreniyle ilgili bilgilere de yer verdi. Mehmet Vahapoğlu’nun cenazesi, 15 Temmuz Salı günü Bodrum Gölköy Mezarlığı’nda ikindi namazının ardından defnedilecek. Mehmet Vahapoğlu’nun vefatı, yalnızca ailesi için değil, yakın çevresi ve sevenleri için de büyük üzüntü yarattı. Sosyal medyada yüzlerce kişi Ece Vahapoğlu’na başsağlığı dileklerini iletti. Kamuoyundan Büyük Destek Ece Vahapoğlu'nun paylaşımının ardından sosyal medya üzerinden çok sayıda destek mesajı geldi. Pek çok takipçisi ve tanınmış isim, yaşadığı acıyı paylaştı ve ünlü sunucuya moral vermeye çalıştı. Gerçek Gündem

Geri