Ünlü şarkıcı Pınar Yıldız attan düştü, denize atladı!

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
Genç şarkıcı Pınar Yıldız, geçtiğimiz ay Artvin’de “Cansın” adlı şarkısına klip çekti. Atlı sahneler sırasında yaşadığı kaza nedeniyle kısa süreli hafıza kaybı yaşayan sanatçı, klibin kalan bölümlerini İstanbul’da tamamladı. Kazanın ardından Bodrum’a giden Yıldız, Yalıkavak’taki Miya Beach’te annesiyle birlikte görüntülendi. 1600 KİLOMETRELİK KLİP SERÜVENİ Pınar Yıldız, “Cansın” klibinin çekimleri için Artvin’e gittiğini, toplamda 1600 kilometre yol kat ettiklerini belirtti. Çekim sırasında yaşadığı kazayı şu sözlerle anlattı: “Atlı bir sahnede düştüm. 15 dakika daha çekim yapmışız ama o kısmı hiç hatırlamıyorum. Kısa süreli hafıza kaybı yaşadım, başımı taşa çarpmış olabilirim.” Sanat uğruna yaşadığı bu durumu “Sanat için her şey mübah” sözleriyle değerlendirdi. BODRUM’DA ANNE-KIZ KAÇAMAĞI Kazanın ardından kısa bir tatil için Bodrum Yalıkavak’a giden Pınar Yıldız, annesiyle birlikte Miya Beach’te dinlenmeye çekildi. Plajda görüntülenen Yıldız, basın mensuplarına şu açıklamayı yaptı: “Çok yorulduk, annemle birlikte böyle bir plan yaptık. Küçük bir anne-kız kaçamağı oldu.” TEPKİLERDEN MEMNUN Yıldız, yeni teklisi “Cansın”a gelen olumlu geri bildirimlerden memnun olduğunu da belirtti. Şarkı kısa sürede dijital platformlarda ilgi gördü. SNOB MAGAZİN

Geri