Ünlü komedyenin mayosunun cebinden çıkan not duygulandırdı!

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
Ünlü komedyen Ata Demirer, Cunda tatilinde mayosunun cebinden çıkan notla duygusal anlar yaşadı. 30 kilo verdiğini açıklayan oyuncu, sağlıklı yaşam süreci ve tatil keyfiyle gündemde. Cunda tatilinde sürpriz not Komedyen ve oyuncu Ata Demirer, şu sıralar Balıkesir’in gözde tatil noktalarından Cunda Adası’nda arkadaşlarıyla birlikte tatil yapıyor. Denizin ve güneşin tadını çıkaran Demirer, geçtiğimiz gün yaşadığı bir olayla sosyal medyada gündem oldu. Ünlü isim, giydiği mayonun cebinde unutulmuş bir not buldu. Notu okuduktan sonra duygulanan Demirer, bu anı Instagram hesabından takipçileriyle paylaştı. Notta şu ifadeler yer aldı: “Yüzümüzü güldüren adam. Çamaşırhaneden saygı ve sevgiler.” Demirer, bu içten mesaj karşısında duygularını gizleyemedi. Hayranlarından gelen bu tür jestlerin kendisini çok etkilediğini belirten oyuncunun paylaşımı kısa sürede beğeni yağmuruna tutuldu. Sağlıklı yaşamla 30 kilo verdi Ata Demirer sadece tatiliyle değil, son dönemdeki fiziksel değişimiyle de dikkat çekiyor. 53 yaşındaki sanatçı, katıldığı bir programda 30 kilo verdiğini açıklamıştı. Kilo verme süreciyle ilgili yapılan spekülasyonlara da açıklık getiren Demirer, mide ameliyatı olmadığını vurguladı. Demirer, insülin direnci ve bozuk glisemik indeks nedeniyle sağlıklı beslenme ve spor yapma kararı aldığını belirterek şunları söylemişti: “30 kilo vermiş durumdayım. Sağda solda okuyorum; yok bağırsaklarını yıkattı, yok mide ameliyatı oldu. İzleyenler bilsin ki düzgün beslendim, spor yaptım. Bir anda da kilo vermedim, 2.5 yıl sürdü.” Değişimiyle ilgi odağı oldu Ata Demirer, verdiği kilolar ve yaşam tarzındaki değişimle hayranlarının takdirini topluyor. Sağlıklı yaşam sürecine kararlılıkla devam ettiğini vurgulayan ünlü isim, doğal ve disiplinli yöntemiyle örnek gösteriliyor. Tatil sırasında paylaştığı karelerde hem fit görüntüsü hem de enerjik tavırları dikkat çekti. Sözcü

Geri