Umudunuz Ay-Yıldız olsun

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
Milli Takımımıza seçilmek, aday kadroya bile davet edilmek, ismen çağırılmak apayrı bir gurur ve onurdur. İçimde uhde yok ama kabiliyet şart. O kadarı yoktu, bende. Genelin üstüne çıkmak da gerek, haliyle. Hakkıyla, liyakatiyle olunca. Milli hakem oldum ama milli takımımıza seçilen futbolcu olamadım, mesela. Davet bile edilmedim, sağlık olsun. Milli Takımımız sağ olsun. Aslında 'milli futbolcu' olamadığım için 'milli hakem' oldum diyebilirim. İtiraf ediyorum. Öyle kazma da değildim, canım. Baktım olmuyor, olmayacak. Benden yetenekli çok. Futboldan kopmak da olmaz. Spor sonuçta, ter atmak, içinde olmak, çevre, dostluklar. Apayrı yetenek her ikisi de. Futbolu bilmek başka, iyi futbolcu olmak bambaşka. Futbolu bilirsen iyi hakem olursun ama. İyi futbolcu ve de milli olursan bu çok iyi hakem olacaksın anlamına gelmez, olmaz yani. Garantisi yok. Çok iyi oyuncu olmak başka, hakemlik bambaşka. Çok az örnek var. Milli aday kadromuz kampta. Kafileye ekibe yazılanlar, girenler 20-26 Kasım 2025 tarihleri arasında İngiltere'de oynanacak UEFA Gelişim Turnuvası'na katılacak. Kampta ter döktüler, çaba sarfettiler. Aday kadroya Ege'den 8 sporcumuz davet edildi. Derin Demirel, Tuana Emine Dere, Ada Tunalı, Evelina Parut, Hira Derin Yıldız, Feyza Gezgin, Pelin Aşkın ile Yağmur Kavak. Antrenörümüz de Tuğçe Mercan. Kısa sürede çok yol alan, kendini yetiştiren bir isimdir Mercan. Futbolu da antrenörlüğü de sporcu yetiştirmeyi de çok seviyor. İşi biliyor. 1923 Çankayaspor da erkek futbolcuların da yetişmesine büyük katkı sağladı. Can Efe Bozacı, Barış Kartalcı ile Görkem Cihan. Bu isimlerden sadece bazıları. Temsilcilerimiz Soma Zafer Spor ve Gençlik, Bornova Genç Yıldızlar, Konak Belediyespor, Orbit Karabağlar Spor Kulübü'nden. Emeği geçen başkan, yönetici, teknik adamlar ve destek veren ailelerini yürekten kutluyorum. Milli takımımız kadrosuna seçilirseniz de çok mutlu olacağım. 4 kulübümüzden de 9 sporcumuz var. Bornova'dan 2, Konak'tan 4, Karabağlar'dan 1, Soma'dan da 2. Hayırlı uğurlu olsun, başarılı gençler, asıl kadroya girerseniz mutluluğumuz daha da artacak. Olmazsa da canınız sağ olsun. SOMA ZAFER, ORBİT, KONAK, BORNOVA Yoğun tempoyla geçen kamp, dün akşam itibarıyla sona erdi. Sporcular illerine dönüş yaptı. Kampa davet edilme onurunu yaşayan, 18 kişilik kadroya girme şansı bulan adaylarımız; Derin Demirel - Tuana Emine Dere (Bornova Genç Yıldızlar), Ada Tunalı (Soma Zaferspor), Ela Bölek (Gençlerbirliği), Rabia Yalçın (Kocaeli), Fatma Nur Keskin (Kapaklı), Eylül Altunel (Hatay Saray), Rabia İspir (Kilis Ayata 79), Medine Ravza Güleç (Galatasaray), Elif Akbıyık (Küçükçekmece İdman Yurdu), Zeynep Göl (Erzincan Gençlerbirliği), Ecrin Ela Güllü (Konak Belediyespor), Aybüke Çavdarcı (Kavaklıspor), Evelina Parut (Konak Belediyespor), Havva Ecrin Kemahlı (Kayseri Kadın Futbol Kulübü), Ece Ertürk (Galatasaray), Hare Yılmaz (Gençlerbirliği), Nila Polat (Galatasaray), Nehir Tarman (ABB Fomget), İclal Engin (Samsun Yabancılar Pazarı SK), Merve Melek Yıldız (Giresun Sanayispor), Duru Çınar (Konak Belediyespor), Kerime Kamışlı (Beşiktaş), Ayşe Altun (Kayseri Kadın Futbol Kulübü), Helen Gümüş (Samsun Yabancılar Pazarı SK), Ecrin Ömür (Bursa Kadın Spor Kulübü), Ayça Sare Uzgenç (Fenerbahçe), Hira Derin Yıldız (Konak Belediyespor), Feyza Gezgin (Soma Zaferspor), Hilal Cihangiroğlu (Hatay Dumlupınar), Nisa Çalış (Ordu Parsspor), Damla Akçil (Kocaeli), Suden Ebrar Ercan (Küçükçekmece İdman Yurdu), Ecrin Köroğlu (Kavaklıspor), Fatma Yaprak Aztekin (Gençlerbirliği), Yağmur Kavak (Orbit Karabağlar Spor Kulübü), Pelin Aşkın (Bergama Gençlerbirliği), Erva Duru Solakoğlu (ABB Fomget Gençlik ve Spor Kulübü), Yeliz Tuana Özocak (Fenerbahçe), Azra Dede (Konak Belediyespor), Zeynep Demir (Dudullu), Aynur Ecem Çelik (Trabzonspor), Saliha Tokgöz (ABB Fomget Gençlik ve Spor Kulübü), Nisanur Şimşek (Geredespor). Gelecek sizleri bekliyor, haydi.

Geri