A
Admin
Yönetici
Yönetici
Ümraniye Millet Bahçesi’nde yoğun katılım ve büyük bir coşkuyla gerçekleşen programda yıl boyunca eğitim gören minikler, Kur’an-ı Kerim tilavetlerinin ardından şiirler ve gösterilerle hünerlerini sergiledi. Programda ayrıca "Ümmet Coğrafyası Rondu" ve "Filistin" temalı gösteriler de sahnelendi. Küçük yürekler, mazlum kardeşlerini unutmadan anlamlı bir mesaj verdi. Programda konuşan Ümraniye Belediye Başkanı İsmet Yıldırım, erken yaşta değerler eğitiminin önemine vurgu yaparak, "4-6 yaş kurslarımızda çocuklarımızı küçük yaşlardan itibaren eğitmeye başlıyoruz. Milli ve manevi değerlerimizle ne kadar çok çocuğumuzu buluşturursak, geleceğimizin de o denli güçlü olacağının farkındayız. Bu anlamlı eğitim yolculuğunda emek veren hocalarımızı, gayret gösteren velilerimizi ve başarı gösteren tüm evlatlarımızı yürekten kutluyorum." dedi. Ümraniye İlçe Müftüsü Abdulkerim Çelik ise konuşmasında, "Bugün sözün sahipleri en güzel şekilde sözlerini söylediler, maharetlerini, öğrendiklerini sergilediler. Sevgili velilerimiz sizleri tebrik ediyorum, çocuklarınızı bizlere emanet ettiniz. Hocalarımız da bu emanete fedakârlıkla sahip çıktı. Elhamdülillah bu günleri gösteren Rabbimize hamdolsun." ifadelerini kullandı. Programa Ümraniye Kaymakamı Yüksel Çelik, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özen, Kur’an kursu öğreticileri, öğrenciler ve veliler katıldı. Ümraniye genelinde faaliyet gösteren 42 Kur’an kursunda, 2024-2025 eğitim yılında toplam 1.903 çocuk dini ve ahlaki eğitim aldı.