Ümit Aktan’a duygusal veda! Spor basınının duayen ismi Ümit Aktan’a Bodrum’da veda!

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
Spor basınının efsane isimlerinden spiker Ümit Aktan, Muğla’nın Bodrum ilçesinde düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı. Geçirdiği kalp rahatsızlığı sonrası tedavi gördüğü hastanede 76 yaşında hayatını kaybeden Aktan için Ortakent Kerem Aydınlar Camii’nde cenaze töreni gerçekleştirildi. SPOR, SANAT VE SİYASET DÜNYASI TÖRENDE BULUŞTU Cuma namazının ardından kılınan cenaze namazına, Aktan’ın ailesinin yanı sıra Eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar, TFF Eski Yönetim Kurulu Üyesi Fuat Guguloğlu, teknik direktörler Fatih Terim ve Hamza Hamzaoğlu, iş insanı Dinçer Azaphan ile spor, basın, sanat, siyaset ve iş dünyasından çok sayıda isim katıldı. Ünlü spikerin tabutunun üzerine Galatasaray bayrağı örtüldü. Duaların ardından Aktan, Ortakent Mezarlığı’nda toprağa verildi. ÜNLÜ İSİMLERDEN DUYGUSAL VEDA MESAJLARI Törende konuşan Eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar, “İyi bir arkadaşımızı kaybettik. Zamansız ve üzüntü verici bir kayıp oldu. Hepimizin başı sağ olsun” dedi. Teknik Direktör Fatih Terim, “Ümit çok eski arkadaşım. Onu sadece maç spikeri olarak düşünmemek lazım, ondan çok fazlasıydı” ifadelerini kullandı. Spor spikeri Ertem Şener, “Türkiye Türkçesini kaybetti. Hepimiz yarım kaldık. Benim ustam, babam, her şeyimdi” sözleriyle üzüntüsünü dile getirdi. TFF Eski Yönetim Kurulu Üyesi Fuat Guguloğlu, “Türk futboluna keyif katan ağabeyimizi yitirdik” derken, oğlu Enkidu Aktan ise, “Babamın iki kimliği vardı. Ben de onu hem bir oğlu hem de hayranı olarak özlüyorum” dedi.

Geri