Türkiye birinciliği ve 22’nciliği getiren başarı: Elif Ela Gülseren’e Turgutlu’dan tebrik

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın, Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) ve Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) sınavlarında dereceye girerek Türkiye genelinde büyük başarı elde eden Elif Ela Gülseren’i ağırladı. Başkan Akın, üstün başarısından dolayı Elif Ela Gülseren’e hediye ve ödül takdim etti. TÜM TÜRKİYE’NİN DİKKATİNİ ÇEKTİ İzmir Fen Lisesi öğrencisi Elif Ela Gülseren, MSÜ sınavında sözel, eşit ağırlık ve sayısal puan türlerinde sırasıyla Türkiye 1’incisi, 2’ncisi ve 9’uncusu; YKS sınavında ise sayısal alandaki tüm soruları doğru yanıtlayarak Türkiye 22’ncisi oldu. Elde ettiği başarılarla Turgutlu’ya büyük gurur yaşatan Gülseren, ailesiyle birlikte Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın’ı ziyaret etti. BAŞKAN AKIN: “GURUR DUYUYORUZ” Elif Ela Gülseren’in eğitim hayatı ve akademik hedefleri hakkında sohbet eden Başkan Akın, genç öğrenciyi başarılarından dolayı kutladı. “Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nda Türkiye 22’ncisi olarak Turgutlu’muza gurur yaşatan ve başarısıyla göğsümüzü kabartan Elif Ela Gülseren kızımızı ve ailesini belediyemizde konuk ettik. Sevgili evladımıza emek ve çabalarının karşılığını en güzel şekilde alacağı, hedeflerini ve hayallerini gerçekleştirebileceği aydınlık bir gelecek diliyorum. Yolu, şansı, bahtı açık olsun" ifadelerini kullandı. ZİYARETE BELEDİYE YÖNETİMİNDEN DESTEK Ziyarette Turgutlu Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Maliz ile Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Bülent Gökmen de yer aldı. Yetkililer, Elif Ela Gülseren ve ailesini tebrik ederek, genç öğrencinin başarılarının devamını diledi.

Geri