Tugay’dan Akpınar’a Karşıyaka cevabı! 'İstediğini yapmayacağım, haddini aşmış dahi olsa'

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
MEMDUH GÜNEY-EGE TELGRAF-Eski Karşıyaka Belediye Başkanı, Hüseyin Mutlu Akpınar’ın İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay ile ilgili olarak söylediği sözler Egemenlik Evi’ndeki basın toplantısında gündeme geldi. Konuyla ilgili olarak hem Karşıyaka’da hem de İzmir Büyükşehir Belediyesi’nde başkanlık yapmış olmanın onurunu yaşadığını söyleyen Tugay, “Belediye başkanlığı döneminde şanssızlıklar yaşadığımız çok açık ama sadece ben yaşamadım. Eski Karşıyaka Belediye Başkanıyla ilgili pek çok şeyi onaylamadığım belli. Resmi rakamlara herkes bakabilir. Ben kendimden eminim. Bir pandemi bir deprem büyük bir ekonomik kriz yoğun bir baskı altında Karşıyaka’ya İzmir’in hemen hiçbir yerinde yapılmamış yatırımlar yaptık. Hepsi orada duruyor. İstendiği zaman bunların listesini hatırlatmaya hazırım. Olumsuz şartlarda gurur duyulacak işler yaptım” dedi. “İSTEDİĞİ ŞEYİ YAPMAYACAĞIM” Eski Karşıyaka Belediye Başkanının söylediklerini dinlemedim” diyen Tugay, “Parti disiplini ve etiği açısından sorunlar olduğunu söylediler. Değerlendirmesi gereken kişi il başkanıdır ve partinin disiplin kurumlardır. Ben belediyeyi yönetmekle sorumluyum. Haddini aşmış dahi olsa işimi gücümü bırakıp kişisel kavgalar içine giremem. Kendi pozisyonunu kaybetmiş halkın takdirini kaybetmiş insanların bana saldırarak benim üzerimden prim yapma çabası olan insanları seviyesiz buluyorum. Bizim işimiz bu değil. İşimiz şehrin ve insanlarımızın sorunlarıyla ilgilenmek. Kusura bakmasın kendisini ciddiye ve muhatap alarak istediği şeyi yapmayacağım” diye konuştu. “ANLAŞMAZLIK VE GÖRÜŞ AYRILIKLARI OLABİLİR” Karşıyaka Belediye Başkanı Yıldız Ünsal ile pek çok konuda iletişiminin olduğunu söyleyen Tugay, “Zaman zaman anlaşmazlık ve görüş ayrılıkları olabilir. Sorunlarını bildiğimiz ve sorunlarını da çözeceğimiz bir ilçemiz” dedi. NE OLMUŞTU? Eski Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, Cemil Tugay’ın Karşıyaka Belediye Başkanı olduğu dönemde ‘enkaz devraldık’ sözlerini eleştirmiş ve “Bu özgüvensizliğin ve acizliğin sonudur” ifadelerini kullanmıştı.

Geri