Tribünlerle gerilim yaşamıştı: Geleceği netleşti

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
Fenerbahçe'de sezon başında transfer edilen Youssef En-Nesyri için karar verildi. Eyüpspor maçındaki hareketi sonrası taraftarla arasında gerginlik yaşanan Faslı forvete Arap kulüplerinin ilgisi artarken, sarı-lacivertli yönetim bonservis beklentisini açıkladı. EYÜPSPOR MAÇINDAKİ HAREKETİ SONRASI TEPKİ ÇEKMİŞTİ Fenerbahçe'nin Sevilla'dan sezon başında 19.5 milyon euro karşılığında transfer ettiği Youssef En-Nesyri, son oynanan Eyüpspor karşılaşmasında gol attıktan sonra yaptığı el hareketiyle gündeme geldi. Karşılaşmada attığı gol sonrası sarı-lacivertli tribünlerden gelen protestolara "Duyamıyorum" işareti yaparak karşılık veren En-Nesyri, taraftarların tepkisini çekti. ARAP KULÜPLERİNDEN YOĞUN İLGİ Milliyet'in haberine göre, ara transfer döneminde de çeşitli teklifler alan Faslı futbolcu için Arap kulüplerinin ilgisi devam ediyor. Fenerbahçe'den ayrılmak isteyen En-Nesyri için yönetim, transfer sürecine dair yeni bir adım attı. BEKLENTİ 30 MİLYON EURO Fenerbahçe Yönetimi, sezon başında 19.5 milyon euro bonservis bedeliyle kadrosuna kattığı Youssef En-Nesyri’den 30 milyon euro gelir hedefliyor. Kulüp, bu bedelin karşılanması durumunda transfer görüşmelerine açık kapı bırakacak. PERFORMANSI: 50 MAÇTA 28 GOL, 7 ASİST 27 yaşındaki Faslı golcü, Fenerbahçe formasıyla bugüne kadar 50 resmi maça çıktı. Bu maçlarda toplamda 28 gol ve 7 asistlik katkı verdi. (NTVSPOR)

Geri