A
Admin
Yönetici
Yönetici
Trabzonspor'un yeni transferi Wagner Pina ilk açıklamada bulundu. Trabzonspor’a transfer sürecini ve hedeflerini anlatan 22 yaşındaki sağ bek Pina, “Transferde her şey aslında gayet hızlı ve çabuk gelişti. Zaten ben de gelmek istiyordum. Son teklifi bekliyorduk” dedi. Trabzonspor hakkında önceden bilgisi olduğunu ifade eden Pina, “Burada daha önce oynayan oyunculardan tanıdıklarım var. Joao Pereira ve Bosingwa gibi oyuncular var. Milli takımda beraber oynadığımız Djaniny yine burada oynamıştı, onlardan bilgi almıştım. Trabzonspor'u da tanıyordum zaten” ifadelerini kullandı. Estoril Praia’dan transfer edilen genç yıldız Wagner Pina, gece saatlerinde Trabzon’a iniş yaptı. İlk açıklamalarında, Djaniny ve Pereira’dan bilgiler aldığını, Trabzonspor’u zaten tanıdığını söyledi. Trabzonspor’un Portekiz temsilcisi Estoril Praia’dan kadrosuna kattığı yeni transferi Wagner Pina, Trabzon’a geldi. 22 yaşındaki genç futbolcu, gece 02.45’te Trabzon Havalimanı’na iniş yaptı. Havalimanında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Pina, transfer süreci, hedefleri ve Trabzonspor hakkındaki düşüncelerini paylaştı. “Bu yeni maceraya hazırım” Transferin hızlı geliştiğini söyleyen Pina, “Her şey aslında gayet hızlı gelişti. Zaten ben de gelmek istiyordum. Son teklifi bekliyorduk. Teklif geldikten sonra hızlı gelişti her şey. Gayet iyiyim, mutluyum. Kendimi bu yeni maceraya hazır hissediyorum.” dedi. “Djaniny’den çok bilgiler aldım” Trabzonspor’a gelmeden önce takımı yakından tanıdığını belirten Pina, Portekizli eski oyuncu Joao Pereira ve milli takımdan takım arkadaşı Djaniny’den bilgiler aldığını söyleyerek, “Trabzonspor hakkında bilgim vardı. Çünkü burada daha önce oynamış tanıdığım oyuncular var. Milli takımda beraber oynadığımız takım arkadaşım Djaniny burada oynamıştı. Dolayısıyla onlardan çok bilgiler aldım. Buraya gelmeden önce Trabzonspor’u tanıyordum.” ifadelerini kullandı. “Avrupa’nın en iyi oyuncuları artık Türkiye’yi tercih ediyor” Forma numarası hakkında henüz karar vermediğini aktaran Pina, Süper Lig hakkında da övgü dolu sözler söyledi: “Süper Lig’in iyi bir lig olduğunu biliyorum. Avrupa’nın en iyi oyuncuları burayı tercih etmeye başladı. Zorlu ve iyi bir lig olduğunu biliyorum. Hocamızla henüz görüşmedim. Geldiğimde görüşeceğiz. Tabi ki burada hedeflerim var. Ama en önemli hedefim burada kalıp başarılı olmak ve takıma hizmet edebilmek. En büyük hedefim bu.” Pedro Malheiro yorumu: Portekiz Ligi’nden tanıdığı Pedro Malheiro hakkında da konuşan genç futbolcu, “Pedro’yu daha önce Portekiz Liginde beraber oynadığımız için tanıyordum. Gayet iyi bir oyuncu. Burada da gayet iyi bir iş çıkardığını herkes gördü. Ben de aynısını yapmaya çalışıyorum. Onun gösterdiği başarıları tekrarlamak için buradayım.” dedi.