Trabzonspor’a Fransa’dan teklif hazırlığı! Kiralık formülü masada

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
Trendyol Süper Lig’de yeni sezona güçlü bir kadro ile başlamak isteyen Trabzonspor, transfer çalışmalarını sürdürüyor. Teknik ekip ve yönetim, kadroyu hem takviye etmek hem de bazı oyuncularla yolları ayırmak için temaslarını hızlandırdı. MENDY İÇİN FARKLI PLANLAR MASADA Trabzonspor’un transfer gündeminde yer alan Boga’nın takıma kazandırılması için Batista Mendy’nin takasta kullanılabileceği iddia edilmişti. Ancak Boga’nın bordo-mavili kulübe sıcak bakmaması, bu planın gerçekleşmesini zorlaştırdı. Öte yandan Fransız ekibi Nice, Batista Mendy için ilgisini sürdürüyor. TRABZONSPOR’UN BEKLENTİSİ 10 MİLYON EURO Nice’in Mendy için satın alma opsiyonlu kiralık teklif hazırlığında olduğu öğrenildi. Fransız basınında yer alan haberlere göre, bu teklif yakın zamanda resmiyete dökülebilir. Trabzonspor ise başarılı orta saha oyuncusu için en az 10 milyon Euro bonservis bekliyor. Yönetimin, satın alma opsiyonlu kiralama teklifine sıcak bakmadığı belirtiliyor. Sezon sonunda açıklamalarda bulunan Mendy, “2 yıllık proje için Trabzonspor’a geldim. Kulübüm uygun görürse, ayrılmak istiyorum” ifadelerini kullanmıştı. FANATİK

Geri