A
Admin
Yönetici
Yönetici
Tırsan'ın Adapazarı Mega Üretim Kampüsü'nde gerçekleştirilen teslimat törenine Tırsan Treyler Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu, Serhatlı Lojistik Genel Müdürü Ferhat Alageyik, DHL Satın Alma ve Spot Fiyatlandırma Direktörü İlter Karakol ve Tırsan Treyler Satış Sorumlusu Oğuzhan Kayabaşı katıldı. Çetin Nuhoğlu'nun Konuşması Törenin açılış konuşmasını yapan Tırsan Treyler Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Nuhoğlu, şunları söyledi: “Patent şampiyonu yetkin mühendislik ekibimiz Avrupa’nın en yüksek kapasite ve çeşitlilikteki test merkezlerinde en uzun kullanım ömrüne, dayanıklılığa ve verimliliğe sahip araçları geliştiriyor. Tenteli Perdeli Multi Ride araçlarımız da Serhatlı Lojistik’in gelişen operasyonlarında onlara güç ve verim katacaktır. İş birliğimizin uzun yıllar devam etmesini temenni ediyorum, hayırlı olsun.” Ferhat Alageyik'in Açıklamaları Serhatlı Lojistik Genel Müdürü Ferhat Alageyik ise yaptığı açıklamada operasyonel anlamda genişlediklerini belirterek, “Taşımacılığın yanı sıra lojistik sektörünün ihtiyaçlarına yönelik personel temini, paketleme, etiketleme, boşaltma ve depolama hizmetleri sunuyoruz. DHL Freight ile devam eden iş birliğimizi de bu yatırım ile geliştiriyoruz. Tırsan ile olan iş birliğimizden memnuniyet duyuyoruz. Her geçen gün büyüyen iş birliklerinin sürdürülebilir olmasını temenni ediyorum, hayırlı olsun” dedi. Tırsan Tenteli Perdeli Multi Ride Özellikleri Tırsan Tenteli Perdeli Multi Ride araçlar, çift süspansiyon sistemi ile ayarlanabilir beşinci teker yüksekliğine sahip olup, farklı tipteki çekicilerle tam uyum sağlar. K-Fix yük güvenlik sistemi ve Code XL yük emniyet sertifikasına sahip olan araçlar, yükün emniyetli taşınmasını sağlar. Mekanik çatı kaldırma sistemi sayesinde hızlı yükleme ve boşaltma kolaylığı sunan araçlar, uluslararası yük taşımacılığı için doğru bir çözüm olma özelliğine sahiptir.