A
Admin
Yönetici
Yönetici
Ticaret Bakanlığı, ticari elektronik iletilerden kaynaklanan rahatsızlıkları önlemek amacıyla İletim Yönetim Sistemi’ni (İYS) hayata geçirdi. Bu sistem sayesinde, SMS, e-posta ve sesli arama gibi iletiler için onay vermeden, istenmeyen mesaj ve aramaların önü kesiliyor. E-DEVLET ÜZERİNDEN ENGELLEME İŞLEMİ e-Devlet kapısı üzerinden “Ticari Elektronik İleti Yönetim Sistemi” aratılarak istenmeyen iletiler engellenebiliyor. Kullanıcılar “Yeni İletişim Adresi Ekle” bölümünden telefon numarası veya e-posta adresini sisteme ekliyor. Burada sunulan Aydınlatma Metni okunup onaylanmalı. Onay ve ret tercihleri ise e-Devlet üzerinden detaylı şekilde düzenlenebiliyor. İYS NEDİR, NASIL KULLANILIR? İYS, ticari elektronik ileti gönderimi için alıcı onaylarının alınması, saklanması ve yönetilmesine olanak tanıyan bir sistemdir. Hizmet sağlayıcılar, pazarlama amaçlı mesaj ve arama için bu sistemde alıcı onaylarını tutar. Kullanıcılar ise istedikleri iletişim kanallarına onay verip ret edebilir, şikayetlerini doğrudan İYS üzerinden iletebilir. İYS SİSTEMİNE KAYIT NASIL YAPILIR? İYS web sitesine girildiğinde “Vatandaş Girişi” seçeneğine tıklanır. Burada telefon numarası girilir ve cep telefonuna gelen doğrulama kodu onaylanır. Böylece kullanıcılar, kendilerine gönderilecek ticari elektronik iletileri kontrol etmeye başlar. TİCARİ İLETİLERDE ONAY VE REDDİN ÖNEMİ İYS, tüketicinin onayı olmadan ticari iletilerin gönderilmesini engellemek için tasarlandı. Böylece kullanıcılar, hangi firmalardan ve hangi iletişim kanallarından mesaj veya arama alacaklarına kendileri karar verebiliyor. Bu şeffaflık, mesaj spamlerinin önüne geçiyor. CNNTÜRK