A
Admin
Yönetici
Yönetici
Türkiye Futbol Federasyonu ile yaşanan soğuk savaşta kılıçlar çekildi. Trabzonspor ve Galatasaray ortak hareket ediyor. Temmuz ayında yapılacak mali genel kurulun seçimli olağan genel kurula dönüştürülerek İbrahim Hacıosmanoğlu’nun gönderilmesi için imza toplama çalışmaları başlıyor. Gazeteci Yağız Sabuncuoğlu yaşanan gelişmeleri şöyle değerlendirdi: ‘’İmza toplamaya başlayacak Trabzonspor ve Galatasaray kulüpleri. Aynı zamanda Temmuz ayındaki mali genel kurulda ibra etmemeyi de düşünüyorlar. Bunun için de adayları Mustafa Eröğüt. Eröğüt önceki dönemde Mehmet Büyükekşi döneminde görev yapmıştı. Türk futbolu böyle isimlerin değerlerini bilmeli, futbol için biçilmiş bir kaftan. Yaptıklarını Başakşehir’den beri takdir ediyorum. Eğer başarılı olur ve imza toplanırda mali genel kurul seçimli olağan genel kurula dönüştürülürse Mustafa Bey orada aday olmak istiyor ve orada çalışmalar başladı. Trabzonspor ve Galatasaray gibi böyle 7/8 tane kulüp var böyle. Fenerbahçe ve Galatasaray’ın tutumları soruluyor. Ben hep söylüyorum Fenerbahçe, Hacıosmanoğlu’nun gelişi öncesinde imza vermeyen kulüplerden biriydi. Beşiktaş ise bu yabancı hakem konusundan sonra onların da tutumları olumlu yönde değildi.