Tesisler yenileniyor, yönetim güçleniyor: Karşıyaka harekete geçti

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
3. Lig 4. Grup temsilcisi Karşıyaka, yeni sezon öncesi önemli bir adım attı. Zorlu geçen yönetim sürecinin ardından yeniden yapılanma sürecine giren yeşil-kırmızılılar, eski başkan Azat Yeşil’in de desteğiyle sportif direktörlük koltuğuna Mehmet Ceyhun’u oturttu. Kulüpten yapılan açıklamada, “Profesyonel futbol takımımızın sportif direktörlüğü görevi için Mehmet Ceyhun ile anlaşmış bulunmaktayız. Genç yeteneklere verdiği önem ve yaklaşımıyla yeni sezonda hedeflerimize ulaşmamızda önemli bir rol oynayacağına yürekten inanıyoruz” denildi. TEKNİK DİREKTÖR YOLDA Sportif direktörün ardından gözler şimdi teknik direktöre çevrildi. Başkan Azat Yeşil ve yönetim kurulunun prensipte anlaştığı ismin önümüzdeki hafta başında kamuoyuna açıklanması bekleniyor. AYRILIKLAR YAŞANDI Karşıyaka’da yeni yapılanma sürecinde bazı ayrılıklar da yaşandı. 2 sezondur yeşil-kırmızılı formayı terleten İsmail Güner, 52 Orduspor FK ile anlaşmaya vardı. Sözleşmesini tek taraflı fesheden Enes Nalbantoğlu da Ordu ekibinin yolunu tutarken, kaleci Hakan Canbazoğlu Fethiyespor’a, Sefa Küpeli ise Sebat Gençlikspor’a imza attı. TESİSLER YENİLENİYOR Çiğli Selçuk Yaşar Tesisleri’nde sezon öncesi başlatılan bakım ve yenileme çalışmaları da hızla sürüyor. Bu süreçte maddi ve manevi destek sağlayan taraftar grubu KSK International’a teşekkür eden kulüp, topluluk dayanışmasına dikkat çekti.

Geri