Tesbih detayı dikkat çekti! Final öncesi basın toplantısından kareler

• Konbuyu başlatan Admin
  • Başlangıç tarihi
A

Admin

Yönetici
Yönetici
Fenerbahçe Beko’nun THY EuroLeague finalinde Monaco ile karşılaşacağı mücadele öncesi düzenlenen basın toplantısında, başantrenör Sarunas Jasikevicius ve Tarık Biberovic açıklamalarda bulundu. Biberovic’in verdiği bir görüntü ise sosyal medyada gündeme oturdu. FİNAL HEYECANI YÜKSELİYOR THY EuroLeague Final-Four’da Panathinaikos’u mağlup ederek finale çıkan Fenerbahçe Beko, şampiyonluk maçında Monaco ile karşı karşıya gelecek. Mücadele öncesinde düzenlenen basın toplantısında Sarunas Jasikevicius ve Tarık Biberovic medya mensuplarının sorularını yanıtladı. JASIKEVICIUS: “HER ALANDA İYİ OLMAK GEREKİR” Final karşılaşmasına dair değerlendirmelerde bulunan Sarunas Jasikevicius, şunları söyledi: “Kazanmak istiyorsanız komple iyi olmanız gerekir. Finalde oyunun her alanında iyi olmalısınız. Pek çok şey savunma kaynaklı olacaktır. Tabii ki hücumda verdiğimiz kararlar da çok belirleyici. Eğer hücumda akıllıca oynarsanız bu savunmamıza da yardımcı olur. Belki en iyi maçınızı oynayamazsınız ama komple doğru oynamalısınız.” SPANOULIS DETAYI Kariyerinde oyuncu olarak EuroLeague şampiyonluğu yaşadığı Vassilis Spanoulis ile bu kez başantrenör olarak karşı karşıya gelecek olan Jasikevicius, şu ifadeleri kullandı: “Profesyonel oyuncu olduğumda çok hayal kurdum. NBA’e gitmek, şampiyon olmak gibi ama Avrupa Ligi finalinde Vassilis ile başantrenör olarak yan yana olacağımı hiç düşünmemiştim, hayal de etmemiştim. Bu inanılmaz bir durum.” BIBEROVIC: “EN İYİSİ KAZANSIN” Fenerbahçe’nin milli oyuncusu Tarık Biberovic ise şu açıklamayı yaptı: “Her iki takım da burada olmayı hak etti. En iyi olan kazansın kupayı. Kariyerimin en iyi basketbolunu oynadığım bir sezon geçiriyorum. Bunun için mutluyum.” TESBİH DETAYI DİKKAT ÇEKTİ Final öncesi düzenlenen basın toplantısında konuşmalar kadar dikkat çeken bir detay da Tarık Biberovic’in elindeki tesbih oldu. Kameralara yansıyan o anlar, sosyal medyada Fenerbahçeli taraftarlar tarafından sıkça paylaşıldı. (NTVSPOR)

Geri